Ingen rubrik.

Bläääh!

 

Satt och läste lite Gayblogg, och såg denna bild! Usch säger jag bara, det är ju hur äckligt som helst. Om hon skulle vara min kompis så skulle jag skicka henne till doken föfan! ÄT KVINNA!

Blääähäääää *spy,spy,spy*

Our love is like a song.

Aaalooh!

Just nu sitter jag och fryser som tusen om magen, fråga mig inte hur man kan komma på att påpeka någonting sånt. Men har bara en tjock tröja på mig, buuhu. Dagen har varit väldigt skön, slapp och så. Vi har ju haft gäster här hemma idag, och jag tycker inte om att ha gäster direkt. Det blir alltid mycket prat och sånt, massa frågor man måste svara på om gymnasiumet, kärlek, sporter, jaa.. Allt! Men jag kom undan det idag, satt nämligen inne på mitt rum och spelade spel på jesper.nu - TÖNT CISSI! Jaja, blev lite coca cola och fika bröd iallafall.

Satt även och hjälpte min mormor med hennes nya mobil, det var inte direkt kul men måste ju hjälpa min kära mormor. Hon hade nämligen 3 A4 sidor fulla med telefon nummer som skulle in på mobilen, och hennes finska kompisars namn är ju inte lätta att stava, så man fick sitta och fråga hur alla namn stavades och om hon säger A låter det som tillexempelt T eller någonting liknade så fick lite paniiik!

När alla drog så la jag mig och kollade på tv, hur skönt som helst. Har även smsat lite med Alice om massa saker som besvärar oss tonåring, haha tönt cissi IGEN! nej men, aa.. Nu är jag iallafall sjukt trött. Mamma håller på att stickar mina älskade ragg sockor till mig, älskar! Känner verkligen att julen är snart här.

Kan verkligen inte vänta till att man ser snön utomhus, känner kylan krypa in i kläderna och den underbara julskinkan. Igentligen gillar jag inte julen men, snö och julskinka det är fan heligt. Fast jag älskar också att köpa julklappar, men får alltid panik för mina julklappar måste vara perfekta! Det är sjukt, får panik på mig själv.

Vi satt i skolan och pratade lite här om dagen och Pryanka snackade om att hon och hennes pojkvän skulle köpa ringar och rista in i dom till julen. Och jag trodde jag skulle dö då, för att förlova sig - det är verkligen min stora dröm! Fattar inte varför jag verkligen vill det, men det är så jävla underbart gulligt tycker jag. Fast det tycker jag bebisar är också, men det kommer jag få vänta med ett tag innan jag kan skaffa, buuhu.. Nej men seriöst, jag vill ha en bra pojkvän NOOW som jag kan förlova mig med och köpa massa fina pressenter till, usch.. Älskar det! :)) Lixsom, en kall vinter dag ute med sin pojkvän, sedan hem duscha och ligga och mysa framför en film, finns ingenting bättre.

Menmen, nu har man ju ingen pojkvän. Och orkar inte leta efter någon heller, så jag får väl bara vänta tills den dagen någon tar mig, haha.. eller vad man ska säga. Men har verkligen bestämt mig nu, att innan jag ger någon mitt hjärta igen, så ska jag verkligen se till att det är en bra kille, någon som är bra för mig och som jag är bra för. För jag vill verkligen inte ha något förhållande på 3-4 månader, nejnej. Här snackar vi om lång förhållande, kunna fira 1 års dag och grejer. Men nej, nu ska jag vara tyst om mitt jävla snack om kärlek. Eftersom jag vet att den igentligen inte finns, det är bara något skit någon har kommit på!

Imorgon är det iallafall måndag, vilket betyder SKOLA! Och vilket betyder sovmorgon för mig. Sen efter skolan så ska jag gymma med Pryanka, efter idrotten, så ja. Mycket motion för mig imorgon, men vafan. Man mår bra av det. Men nu ska jag sluta skriva långa roman texter, ska faktist kolla på Troja och sedan sova!

Så skriver senare!
<3

Demi lovato - Don't forget.

Nanananana..

Jag ska bli konstnär!

Haha, på bilden så ska man rita på ena sidan av pappret vad man gillar och sen vända och rita det man inte gillar - mitt mobbade resultat!

 

Gillar : Färger, sommar, mascara, kärlek, musik, skola och choklad.
Gillar inte : Arga människor, midsommar, gå upp tidigt, ormar, julafton och snö!

YÄÄÄY! I'm sooo fucking great maaaan.

Söndag idag då!

Aaalåå!

Just nu sitter jag och lyssnar på underbar musik på spotify. Kom precis ur en dusch, så nu är jag ren & len! Haha.. Tände även i öppna spisen nyss, snart så måste jag smörja in mina ben så dom blir extra lenna.

Vaknade runt 10 tiden idag, då gick jag och fixade med min moppe på en gång med pappa. Och kan säga att jag svärde ett x antal gånger, fyfan vad jag är lack på den där jävla apparaten! Idag så ska jag plugga, sedan så kommer det folk hit för att fira min syster som fyllde år igår, antligen fyllde hon 21 eller 22, har ingen aning (a) Så det blir tårta today, cissi goes happy!

Igår så var jag hemma ganske länge, lilly kom också hit och vi kollade på film och så. Sedan åkte jag med min syster och hennes pojkvän till Willy's och köpte lite PowerKing, najs! Sedan när jag gick upp där vid tågen så mötte jag Robin och Philip. Robin skulle åka in till stan med hans bror, så han drog. Sedan så satte jag och Philip oss ute och snackade lite. Sedan mötte vi Alexandra, Anna och Mira. Dom skulle åka och möta Jens och Anton, men jag ville ha mat så Philip hängde med mig och käkade på Benne, för han skulle också äta. Men när vi väl kom dit så käkade han inte, arg jag blev. Så jag tvingade honom att äta lite av min pizza. Sedan skulle vi vänta på alexandra som skulle komma med bussen, och då gick Enzo, Jocke och Patrick också av bussen. Sedan gick jag och Alexandra hem till henne, sedan gick vi ner till Gula villan och handlade lite godis och coca cola. Sedan tog vi bussen mot tumba och mötte Anna sedan åkte vi hem. När jag var på väg hem ifrån bussen fick jag mega panik och ringde alexandra och skrek lite i telefonen på henne.

Så snackade lite med henne, när jag kom hem skulle jag dampa lite på mina päron men när jag kom hem så sov dom. Och då kan jag kalla att det var panik. Så jag satte mig vid datorn en stund innan jag la mig i sängen. Jag trodde att jag drömde att jag fick ett sms, och så vaknade jag. Och kollade på mobilen, och då hade jag fått ett sms, så det var coolt tycker jag! WIIIIEEEE! Sedan så vaknade jag lite titt som tätt av sms, och fick ryck och kasta mobilen ner på golvet och sov vidare. Ja, det var väl allt jag hade och säga antar jag, haha.. Cp. Men måste säga att det börjar bli kallt ute nu, så jag fryser fett mycket alltså.

Men måste säga att jag har blivit fett duktig! - Jag har börjat gymma och springa. Fattar inte hur jag orkar, men vafan - Man mår bättre om man kommer i form.

Men nu ska jag snacka lite med Philip och sedan smörja in mina ben och klä på mig!

Skriver senare!
<3

<3

I got this panic emotion that I cannot describe to you, My world is tumbelling down what am I, what am I gonna do, can't deny, what am I going through, can not fight it, now I'm looking for the truth. I don´t wanna lose control, but Im falling!

<3

Önskar du brydde dig på riktigt..

<3

It is you that holds me up every freakin' night. Even thought we don't speak to eachother that very moment, it is you that keep me awake till the early morning. I think about every single thing you have said to me, you have written to me. Analyzes it. What did he really mean with that? I think about how I constantly feel vulnerable, how easy you can crush me. Make me feel like I'm not worth a damn thing, that everything is my fault. My problem is that I care to much. I care to much about you - and there is nothing I can do about it. I have said to you so many times that I don't wanna feel like this. I don't wanna miss you all the time we're apart. Cause I know that you don't miss me. Or at least I don't think so. Why do you not effort as much as you did before? Now when I really trying. It makes no sence in my head anymore... What can I say to you? To make it all better? How can I make the words come out in the right way, so you can understand? I really, really like you. And I know that you don't like when I'm to pushy or when I think that your mad at me, and you isn't and I ask you if you are and you becomes angry. I know that you have said to me to read the history, when I'm insecure if you like me or not. But still, I can't be sure. You ask me what I want to do. But I ask yourself the same question: What do you want? I'll have to find the right moment. To talk to you... To find out. I can't live like this anymore. Or can I? I don't know. We'll see how it all ends... This is what's keeping me awake every single night. Just for you. I don't know how to do anymore..

@ cestlamour

Tidsfördriv.

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? -  Jaop
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Yes
hur många har du varit kär i? - 1
är du kär just nu? -

Tio frågor om dig själv
namn? - Cecilia
när fyller du år? - 12 november
några piercingar? - Öronen!
vad har du på dig just nu? - Fotbolls shorts och stor tjocktröja
vilken årstid är bäst? - Sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna brevid en pojkvän !
vad tycker du mest om hos dig själv? - Humm .. vet ej :o
vad är du bra på? - ALLT
vem älskar du mest på denna jorden - Gelly :)
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon!

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Alexandra
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla är roliga på sitt sätt
vem är snyggast av dina vänner? - Svårt att avgöra!
vem är mest partyprisse? - Jadu
vem är den du helst har filmkväll med? - En pojkvän, om man hade :p
vem av dina vänner är mest "evil"? - Jagvenne XD

10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Adå
vem är farligast i din familj? - Jag! :D
vem ser roligast ut i din familj? - Mormor
vem är coolast? - Jag
har ni något husdjur? - 2 katter
vem har du mest gemensamt med? - Vet faktist inte
vem står för underhållningen? - Alla
vem sover du oftast med? - Ingen xD
roligaste kvällen med familjen? - Minns ej jaaao

10 frågor om idag
vad har du gjort? - Vaknat, varit på tomtits!
vad ska du göra nu? - Sitta här
har du gjort något dåligt idag? - Nej :)
vad har du ätit idag? - 3 cheesburgare!
har du duschat idag? - Jaop!
är du trött nu? - Nej
vad händer i morgon ? - Ingenting, plugga matte
går du i skolan? - Japp
har du varit i skolan idag? - Nej

ANNAT

Hur mår du just nu? - Ont i skallen!
Har du piercat dig? - Ja, i öronen
Är du hungrig nu? - Nej
Vad är klockan nu just nu? - 18.44
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Spotify o blogg!


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast?- Mamma!
Vem ringde du senast? - Mimmi
Vem sms:a till dig senast? - Alexandra
Vem sms:a du till senast? - Alexandra


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 10 minuter kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  1 sekund sen

ÖVRIGT
Gillar du punk? - Lite
Har du sminkat dig idag? - Ja


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - AA
Vilket är ditt favoritband? - För många
Vad gillar du för musik? - Rockigt


KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Lätt
Har du fler än 3 jeans? - Lätt
Har du fler än 5 tröjor? - Lätt

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - Jaop
Använder du kajal? - Nej
Använder du hårspray? - Nästan aldrig
Använder du volymspray? - Nej
Andänder du mousse? - Nej
Använder du deodorant? - JAA
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Nej, äckligt
Använder du brunkräm? - fondation ibland
Använder du rouge? - Nej
Uppsatt hår eller hängande? - Olika
Plattar/lockar du håret varje dag? - Ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej? xD


KÄRLEK
Är du kär just nu? - Inget svar
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett förhållande? - Nej
Är du romantisk? - Hoppas det!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Skulle aldrig komma på fråga!
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Jhonny!
Hur länge höll det? - En vecka maybe
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Haha, ja på dagis!
Vem sov du senast bredvid? - Tänker jag inte säga
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Nämner inga namn.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Ingen aning asso
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Ingen aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - NO WAAAAAAAY!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Ja, lätt.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Att dom är dom själva såklart!

Tidsfördriv.

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? -  Jaop
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Yes
hur många har du varit kär i? - 1
är du kär just nu? -

- Tio frågor om dig själv
namn? - Cecilia
när fyller du år? - 12 november
några piercingar? - Öronen!
vad har du på dig just nu? - Fotbolls shorts och stor tjocktröja
vilken årstid är bäst? - Sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna brevid en pojkvän !
vad tycker du mest om hos dig själv? - Humm .. vet ej :o
vad är du bra på? - ALLT
vem älskar du mest på denna jorden - Gelly :)
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon!

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Alexandra
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla är roliga på sitt sätt
vem är snyggast av dina vänner? - Svårt att avgöra!
vem är mest partyprisse? - Jadu
vem är den du helst har filmkväll med? - En pojkvän, om man hade :p
vem av dina vänner är mest "evil"? - Jagvenne XD

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Adå
vem är farligast i din familj? - Jag! :D
vem ser roligast ut i din familj? - Mormor
vem är coolast? - Jag
har ni något husdjur? - 2 katter
vem har du mest gemensamt med? - Vet faktist inte
vem står för underhållningen? - Alla
vem sover du oftast med? - Ingen xD
roligaste kvällen med familjen? - Minns ej jaaao

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - Vaknat, varit på tomtits!
vad ska du göra nu? - Sitta här
har du gjort något dåligt idag? - Nej :)
vad har du ätit idag? - 3 cheesburgare!
har du duschat idag? - Jaop!
är du trött nu? - Nej
vad händer i morgon ? - Ingenting, plugga matte
går du i skolan? - Japp
har du varit i skolan idag? - Nej

- ANNAT
Hur mår du just nu? - Ont i skallen!
Har du piercat dig? - Ja, i öronen
Är du hungrig nu? - Nej
Vad är klockan nu just nu? - 18.44
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Spotify o blogg!



- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?- Mamma!
Vem ringde du senast? - Mimmi
Vem sms:a till dig senast? - Alexandra
Vem sms:a du till senast? - Alexandra


- FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 10 minuter kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  1 sekund sen

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - Lite
Har du sminkat dig idag? - Ja


- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - AA
Vilket är ditt favoritband? - För många
Vad gillar du för musik? - Rockigt


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Lätt
Har du fler än 3 jeans? - Lätt
Har du fler än 5 tröjor? - Lätt

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - Jaop
Använder du kajal? - Nej
Använder du hårspray? - Nästan aldrig
Använder du volymspray? - Nej
Andänder du mousse? - Nej
Använder du deodorant? - JAA
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Nej, äckligt
Använder du brunkräm? - fondation ibland
Använder du rouge? - Nej
Uppsatt hår eller hängande? - Olika
Plattar/lockar du håret varje dag? - Ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej? xD


KÄRLEK
Är du kär just nu? - Inget svar
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett förhållande? - Nej
Är du romantisk? - Hoppas det!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Skulle aldrig komma på fråga!
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Jhonny!
Hur länge höll det? - En vecka maybe
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Haha, ja på dagis!
Vem sov du senast bredvid? - Tänker jag inte säga
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Nämner inga namn.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Ingen aning asso
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Ingen aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - NO WAAAAAAAY!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Ja, lätt.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Att dom är dom själva såklart!

fuck it.

Allt suger, hatar det. fuck it, fuck it.
Hur kan den bästa personen gör allting så jävla hemskt..

<3



So what if it hurts me, so what if i break down, so what if this world just throws me off the edge, my feet run out of ground..

Tråkigt.

Just nu sitter jag med mina pyjamas shorts och min beckham tröja och lyssnar på musik, är även nyduschad (y) Jag vet att jag inte har skrivit på många dagar, men har absolut inte haft tid. Igår så åkte iallafall mina föräldrar på kryssning vid 4 så jag var hemma, och då var jag bara hemma och tog det lungt framför tv och pluggade. Somnade ganska sent igår och vaknade tidigt i morse så är super trött. Men jag tog en powernap mellan 14-16, det var najs.

Jag har pluggat mesta dels av dagen idag, måste plugga inför mitt prov i arbetsmiljö och säkerhet, sedan har jag ju 40 sidor i matte o göra tills på tisdag, men jagvet att jag inte kommer hinna, ledsen. Har inte så mycket att säga mer än att jag nu ska plugga till 9 sedan är det film på tv!

dagens frisyr: Utsläppt
dagens outfit: Shorts och t-shirt.
dagens minus: Magont.
dagens plus: Morgonen!
dagens planer: Plugga, tv och sova.
dagens vill ha: <3
dagens mat: Schnitzel och pomfrit
dagens person: Alexandra
dagens jobbiga: Plugga
dagens längtan: <33

Men nu orkar jag inte skriva mer så jag skriver mer senare!
<3

Dagen som har varit.

Hejhej heeeej.

Dagen har varit najs, började med att jag gick upp och började fixa iordning mig. Åkte till Kassmyra och väntade på Alexandra, men den muppen kom aldrig så sms-bombade henne och fick veta att hon ej skulle till skolan, inte okej! Först så hade vi matte och jag fick flipp för jag inte fattar någonting plus att jag måste göra 40 sidor tills Tisdag, bajs. På medicinsk grundkurs så skulle vi dela in oss i grupper och göra "kött bullens väg" på ett stort papper, jag var med Busra och Sandra och allting gick jätte bra. Imorgon så ska vi ha redovisning på det. På sista lektionen så pratade vi lite lätt om Arbets miljö och säkerheten, sedan tog vi vaccin mot svininfluensan, och ja. Jag gjorde det! Även fast jag inte skulle. Nu har jag ont i armen och behöver vård :(

Efter skolan mötte jag Carolina och var med henne ett tag, gick även till H&M och köpte den nya mascaran Loréal Double Extension Au Sérum Re-Activant och en ögon skugga, riktigt nöjd. Ville köpa mer men hittade ingenting, synd asså. Sedan åkte jag hem och har bara tagit det lungt, ska strax plugga lite. Sedan blir det väl att tjocka sig framför tv:n och kanske ta en dusch.

Imorgon är det också min dag, min födelsedag! Så det kommer folk hit och ska fira mig, yääy. Pressenter säger jag bara YÄÄÄÄY till haha.

Skriver senare!
<3

Skola!

Nu är det skola för min del, slutar 12.15 idag så kommer hem tidigt och uppdaterar, puss på kinden!

Tisdag dåååe

Kläder: Mjukis byxor och tjock tröja.
Smink: Ingenting.
Frisyr: Cp hår - boll på huvudet!

Vill: Ha dig hära.
Borde: Gå och titta på 2 and ½ men.
Citat: Inget idag vad jag minns :o

Mat: Frukost : Ingenting. Lunch : Mellan pomfrit, Cheesburgare, coca cola och en glass. Middag : Kött och ris.
Köp: En macka och en Loka.
Humör: Sliten.

Bästa: MVG på Medicinsk grundkurs provet!
Värsta: Akut tid på sjukhuset.
Snällaste: Att mamma köpte donken till mig!
Dummaste: Satt och snackade skit om Barnmottagningen på Paradisgatan med en läkare på sjukhuset, hihi!

Låt: David Archueta - To be with you.



Alohaaa!

Har precis käkat nu så det betyder bara en sak - Ont i magen. Men men, jag överlever! Dagen började med att jag vaknade av mitt mobil larm, stängde av det och tänkte "Whatever, jag kan ta sovmorgon" Men vaknade en halvtimme efter det och var skit pigg, så jag klädde på mig och satte upp håret i en bulle. Kände mig verkligen inte okej i morse, kände mig yr, spyfärdig och hade så himla ont i magen. När jag kom ner till bussen kände jag bara att det inte gick, så jag smsade mamma och hon skulle ringa till sjukhuset. När jag kom till tumba mötte jag Caroline och snackade lite. På första lektionen hade vi matte, och jag dampade ur som vanligt! Men det gör ingenting eftersom Ramin gillar mig! mhihi..

Sedan på Medicinsk grundkursen så fick vi tillbaka våra prov och jag fick 30.5 poäng av 34 poäng, och gränsen för att få MVG var 30 poäng, men hon hade skrivit att jag hade VG+ - MEN jag hade MVG, suckers! Sedan ringde mamma mig och sa att jag skulle komma ut, så vi åkte till sjukhuset på en akuttid. Medans jag satt och väntade på min tur så somnade jag med huvudet på bordet och fick "trött rykningar", haha hela bordet skakade tydligen så mamma väckte mig. Sedan fick jag lämna blod och grejer, fick även veta att jag typ ska göra en gastroskopi senare. Men eftersom barn läkare inte kan hjälpa mig så ska jag vända mig till en vuxen läkare, och det kommer ta flera månader innan det händer någonting.

Sedan åkte vi till McDonalds och käkade och sedan åkte jag till skolan igen. Hände inte så mycket i skolan efter det, slutade vid 4 och mötte Daniella i tumba sedan drog jag hem. Har inte gjort mycket nu ikväll asso, bara duschat och så. Snart ska jag titta på Ugly Betty och DH sedan blir det att sova, yääy!

Skriver senare!
<3

Tidsfördriv.

Ditt namn? Cecilia Heléna Nieminen
Födelseår? 1993
Hur Lång är du? 160 någonting!
Spelar du något instrument? Nej (:
Dina första tankar när du vaknar? Inte igen..
Vart befinner du dig just nu? Framför datorn
Biter du på naglarna? Nej, äckligt.
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Öhm.. har inga nu, (duscha precis)
Har du några husdjur? Kisse katter!
Är du singel? jaaaaa brää
Vem är snyggast? Jacob ifrån New Moon
Vem vet mest om dig? Alexandra Lindeberg.
Vad vill du ha just nu? Finns saker!
Ditt mål i livet? Skaffa en bra kariär, hitta någon jag älskar och delar en familj med.
Rädd för? Mörkret.
Hur gammal är den äldsta person du kysst? Ett år äldre än mig.
McDonalds eller Burgerking? McDonalds föfan!
Sjunger du? När jag är ensam!
Vad har du för skostorlek? 37/38 :))
Vill du gifta dig? JAAAAA!
Kommer du överens med dina föräldrar? Om jag har tur ;)
Skor du hade på dig idag? Tennis skor tyyyp
Vad sover du i? Ingenting
Kläder du har på dig? Fotbolls short och beckham tröja!
Favoritårstid? Sommaren
Favoritmat och dryck? Spagetti och köttfärs sås och sedan mjölk
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är Cecilia.
Hur svarar du i mobilen? Hej
Sov du ensam inatt? Ja -.-
Vad gjorde du kl 08 imorse? Var på väg till en underbar matte lektion!
Vad var det senaste någon sa till dig? JAAAAAA!
Druckit idag? Loka, vatten, bonaqua, mjölj, juice och coca cola!
Vad är det för väder hos dig nu? Molningt
Godaste glassmaken? Ben & jerry's!
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Favoritklädsel? Min egna stil
Favoritgodis? Allt
Hur många kuddar sover du med? En eller ingen
Längtar du mest efter just nu? Kärlek antar jag
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Cissis rum :D
Saknar du någon just nu? Ja lätt
Snus eller cigaretter? Ciggisar
Vill du ha barn? Ja ge mig en beebis nu
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja, två dagar kvar jao
Är du blyg? HAHA! Nej
Tycker du att du har fin dialekt? Har ingen dialekt
Tycker du om fester? Beror på vilka som är där
Tycker folke du är snygg? Ingen aning bryr mig inte :p
Har du använt någon hårprodukt idag? Shampoo, balsam, hårspray, hårgele, värmeskydds gel
Vad har du för planer till helgen? Ensam hemma men får se,
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? Bryr mig inte, dricker inte
En bra film? Twilight
Vem får en kram? MAMMA!
Vem får en puss? Tänker jag ej skriva här.
Sprit, cider, vin eller öl? Helst inge, men cider.
Hund, råtta eller katt? Kisse miss
Tycker du om din pappa? Helt okej
Bajsar du på testet? Va?

Helt normalt.

Norelius// Box, Ladd & bira! är det bästa jag vet säger:
wazaaaaa
cecilia. säger:
tjeeeeeeenaaaaaaa
Norelius// Box, Ladd & bira! är det bästa jag vet säger:
tjenääääääääääääää
cecilia. säger:
vad händer jaaaaao
Norelius// Box, Ladd & bira! är det bästa jag vet säger:
ingeeeeeeet råååååååååå
kanske då brä

cecilia. säger:
kanske då brää, vad snackar du för skit vaaahhh?!?!
Norelius// Box, Ladd & bira! är det bästa jag vet säger:
vem då snackar skit
rap och hiphop

cecilia. säger:
yooo gangastaaaaaaaah
läget är fett med najs jao
Norelius// Box, Ladd & bira! är det bästa jag vet säger:
MEN FRÅÅGADE JAG OM DE VA DET ELLER
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
hahahahha

cecilia. säger:
men tagga lååångt bror..
Norelius// Box, Ladd & bira! är det bästa jag vet säger:
bror
kmr cutta dig i 2 bita
inte mära

cecilia. säger:
jag kmr cutta dig, din mamma, din bror och din katt brää, passa dig nu vaah
Norelius// Box, Ladd & bira! är det bästa jag vet säger:
jag har inge bror din satans finski päää
cecilia. säger:
ne, vet. han är ju cuttad in pieces
taggah långt baaah
Norelius// Box, Ladd & bira! är det bästa jag vet säger:
får jag bajsa på din fis?
cecilia. säger:
flipp asso

Shurreburre.

Alohaaaaaa!

Just nu sitter jag i min vackra, dock smutsiga morgonrock. Jag har precis kommit ur duschen, superhärligt! Jag måste verkligen säga en sak och det är - jag älskar att duscha, finns ingenting bättre. Dagen har varit super härligt, fylld med gott skratt. Började med att Mamma och jag hämtade Alexandra och åkta till skolan, eftersom vi hade sovmorgon så började vi 09.40. Vi hade först Svenska vilket sög, eftersom svenska SUGER! Sedan hade vi medicinsk grundkurs, det var najs eftersom vi har börjar med matspjältingen. Fast blev sur för att hon inte hade rättat proven. Jag blev lite uttråkad så jag härmade Burshra med hennes slöja, så jag satte på min "tunna halsduk" på huvudet och lekte henne, wie. På luchen fixade jag och Alexandra våra val inför tvåan, och det blev Historia A - najs.

På Engelskan fick vi tillbaka våra prov, och jag fick G! Jag blev helt flippad asso, har inte fått G på någonting sedan jag började gymnasiumet så detta knäckte mig, buuhuu.. På idrotten hade vi innebandy, och jag blev kallad för "Mördar maskien" för jag och en bandy klubba - najnaj, det går inte bra ihop. Plus att jag blev dödad på min fot, aj.

Efter skolan så mötta jag Elisie och Christin och snackade med dom lite, sedan träffa jag Jasso och Ellan och snackade med dom. Jag blev riktigt nöjd över min dag i tumba today, köpte ju feeetaste snyggaste bh-sättet, det är skit skönt att röra vid också, mjukt tyg typ :p haha

Nu ska jag ut och röja haket ute hos min syster, måste ha min tjockis tröja. Sedan blir det att smörja in mina ben, tittat tv och dö i sängen tills imorgon, låter inte det fäättt najs eller vad!?

Jaja, tjenis skriver senare!
<3

<3

trött..

Har pluggat i flera timmar nu, är helt slut. Så nu blir det att dyka ner i sängen och sova några timmar och ta sig igenom morgon dagen innan man kan lugna ner sig med läxor - skönt med helg. Skriver mer i morgon, nu är jag död!

<3

HAHAHAHAHAH!

Jag finner ingen kommentar! hahha.. sjukt.

Usch..

Nu börjar det verkligen bli tråkigt att bara sitta hemma. Idag har jag iallafall hunnit plugga och duscha, inte så mycket alltså. Väntar bara på att klockan ska gå så jag kan dra till skolan och sedan träffa sötaste! Får PaNiKKKK! Vet inte om jag ska fortsätta spela mitt spel på jesper.nu eller om jag ska titta tv eller plugga, jaja. Skit samma kommer väl på någonting!

Godmorgon.

Godmorgon!

Sitter här vid datorn med magont, har ju precis ätit frukost. Inte så himla kul, måste jag säga! Jag stannar hemma idag också, fast ska till skolan till klockan halv 3 då jag har prov. Det har inte hänt så mycket eftersom jag vaknade nyss, eller det snöar det är den stora nyheten, haha.. Innan jag åker till skolan så ska jag plugga, duscha, städa lite och så. Efter skolan så ska jag möta Daniella och snacka lite, mysigt! Vaknade vid halv 8 av att Pianka smsade mig och hade panik för hon trodde vi skulle ha provet på första lektionen. Så det var bara att berätta för henne att vi har det, haha.. Men jag kunde inte somna om efter det så gick upp. Men nu så ska jag klä på mig och sedan tända i öppna spisen.

Skriver senare!
<3

Jag är rolig.

Jag sitter och skrattar åt mig själv, för jag tycker iallafall att jag är rolig!

Trililipilalala..

Aloohaaa!

Jag vet att jag inte har skrivit mycket idag, sanningen är att jag inte har skrivit någonting. Utan bara satt in en låt. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, kollade nyss klart på two and a half men med min mor och min kissemiss. Min kisse kunde verkligen inte bestämma sig om han skulle sitta hos mig eller mami, så han gick fram och tillbaka. Vi satt bara och skratta åt honom. Dagen har faktist gått jätte fort. Även fast jag vaknade klockan 7 i morse. Men det var inte mitt fel, först så smsar Carolina mig och frågar vilken buss jag tar till Tumba, en halv timme senare skickar Klaudia ett sms och frågar vilken buss jag tar ifrån Tumba till skolan. När jag hade svarat på smset och lagt mig ner igen så ringer telefonen i köket, orkade inte svara men den gav sig inte så jag gick upp och svarade. Och gissa vem det var? - Jo, min mormor. Igentligen vem ringer sitt barnbarn vid halv 8 på morgonen för att fråga hur hon mår, haha..

Gick iallafall upp och åt en underbar frukost, sedan satt jag och smsade lite med Klaudiritan. Satt vid datorn och fixade bilder och musik, sedan började jag plugga. Vid klockan ett så somnade jag i min säng med Medicinsk grundkurs boken i famnen, vaknade runt fyra igen av att min mamma och syster stod och snackade i köket. Sedan har kvällen bara rullat på, har duschat, ätit och kollat tv. Ska nog plugga lite till idag, och sen resten imorgon. Orkar verkligen inte gå till skolan imorgon så kommer bara till provet på sista lektionen som börjar halv 3. För det första så har jag feber och sen så har det hänt en sak.

Det är lite jobbigt för jag har själv jätte mycket att göra inför provet imorgon. Men eftersom jag är väldigt bra i skolan nu så skickar massa i min klass sms eller skriver på msn vad svaren är på massa saker, vart man hittar saker och sånt skit. Visst jag har inga problem att hjälpa dom, jag lär ju mig själv samtidigt men ialf.

Men nu så ska jag nog sätta mig i sängen med en Loka och läsa lite, måste få MVG imorgon. Även fast jag har tid på mig att plugga imorgon fram till halv 3, men vill ha de mesta gjort nu.

"Mamma, du betyder allt för mig. Jag älskar dig mest av allt i hela världen, vill aldrig såra dig. Men jag kan inte ljuga för dig, inte efter allt du har gjort för mig. Inte efter alla hemligheter du har undan hållit för mig skull, inte efter allt du har kämpat för att jag ska ha det bra. Men att tala sanningen skulle bryta sönder dig, det skulle vara hemskt. Men det är nästan ännu mer hemskt att gå runt och låsas som ingenting har hänt, att allt är bra. När det inte alls är det. Efter det han har gjort, de svinet. "

Skriver imorgon!
<3

Truetrue

turelove.

You made me open my eyes, now you stand in front of me more beautiful than ever before! ♥

Nyduschade och grejer.

Japjaaap, kom nyss ur en varm och skön dusch. Det var riktigt skönt att bli varm igen, har frusit hela kvällen. Men det är bara för jag är sjuk, har feber och grejer. Så det blev en till anledning till varför jag inte ska gå till skolan imorgon. Ikväll blir det bara att ta det lungt, lyssna på underbar musik, kolla ungly betty och DH sedan sova antar jag. Imorgon så ska jag plugga hela dagen, måste fan ha MVG annars kommer jag bli skit sur. Mamma ska aldeles åka till jobbet så måste spela en låt hon älskar : Cecilia Vennersten - Det vackraste. För henne hundra gånger om, visst den är fin, men lite tooooo old for me.

Jag har problem vet inte vilken bok jag ska börja läsa, jag har 6 böcker som ligger på mitt skrivbord. Böckerna är :

1. Att hjälpa sig själv - skriven av Dave Pelzer.
2. Självhjälp för tonåringar - skriven av Dave Pelzer.
3. Pojken som överlevde - skriven av Dave Pelzer.
4. Diagnos: Strypt - skriven av Peter Gissy.
5. En brors berättelse - skriven av Richard B. Pelzer.
6. 90 minuter i himlen - skriven av Don piper och Cecil Murphey.

Alla verkar jätte bra, så det är svårt. Dom som är skrivna av Dave Pelzer är ju en "serie" men eftersom 1an är borta så tänker jag inte följa ordningen, men vi får se vilken bok jag bestämmer mig för att läsa. Ska bestämma mig snart, för nu ska jag klä på mig min mysiga pyjamas och sätta mig i soffan under en filt med en kopp varm choklad och läsa fram till klockan 20.00. Ni får ha det så bra, vet inte om jag skriver mer idag men iallafall!

<3

If your not the one.

I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don’t need you then why am I crying on my bed?
If I don’t need you then why does your name resound in my head?
If you’re not for me then why does this distance maim my life?
If you’re not for me then why do I dream of you as my wife?

I don’t know why you’re so far away
But I know that this much is true
We’ll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I pray in you’re the one I build my home with
I hope I love you all my life

‘Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
‘Cause I love you, whether it’s wrong or right
And though I can’t be with you tonight
You know my heart is by your side

HAPPPY!

Gick in på Minskola.se och kollade mina omdömen och jag har typ fått VG i alla ämnen, och det är skit bra för lärarna sätter inte MVG så har högsta i typ allt! Vissa ämnen bara som dom har sagt att dom bara sätter G på eleverna, gud vad glad jag blir asså!!!!!!!! :D

Fakka ur baah.

Tjenispenis!

Just nu sitter jag vid datorn och har panik. Jag ska läsa en bok i skolan, och vi ska välja en egen bok och jag tänkte läsa maskros ungen elr om det var barnet, eller pojken som kallades det. Men jag hittar ingen av dom, har 6 andra böcker på mitt skrivbord jag kan välja mellan. Men dom ska jag nog läsa hemma och dom andra två i skolan.

Skoldagen har gått bra, kool lungt. Hade lite problem på matten och satt o skrek på matte boken för jag tyckte den har fel, men det var visst jag som hade fel. Hände ingenting speciellt i skolan faktist, eller jag fuckade ur på Patrik och Enzo, jävla muppar. Ska alltid vara jobbiga och reta mig. Så gick springa efter min lur i 20 min minst, och ju mer sur jag blev ju roligare tyckte dom det var - dom ska få igen, bajsungar. Vi fick sluta tidigare och det var hur skönt som helst, så när jag kom hem så käkade jag mitt älska morotsbröd och älsklings osten. Sen dess har jag letat efter böcker.

Nu vet jag inte om jag ska sätta mig och börja på "pojken som kallades Det - Samligen" Eller om jag ska plugga, städa eller duscha. Imorgon så tänker jag inte gå till skolan eftersom jag måste plugga på medicinsk grundkurs provet som vi har på torsdag, måste ha MVG ! Sedan blir det nog lite Vård och omsorg också. Så det blir najs, så städar och duschar nog då. Så letar jag efter böcker idag och läser, naaaaajs! Men nu har jag inget mer att skriva!

Skriver senare!
<3

Godmorgon

Godmorgon alla pigga! :))

Usch, vad trött jag är. Känns som om jag inte har sovit på flera nätter, desutom är jag sjuk. Har ont i huvudet (som jag har haft flera dagar i rad nu), är täppt i näsan, trött i kroppen och jätte ont i halsen. Men ändå så drar jag mig upp för att gå till skolan, inte okej. Igår så kollade jag på lite tv sedan la jag mig i sängen runt kvart över 8 kanske. Låg i sängen till ungefär halv 11 innan jag somnade, inte bra. Men nu är jag uppe, och dig blire mjukis kläder och inget smink. Eftersom Britt-marie är sjuk så slutar vi 2 timmar tidigare, och det är väldigt skönt! Snart så ska jag gå och tvätta ansiktet och brosta tänderna sedan blir det att lägga mig och dö i sängen en stund, sedan fixa håret och sedan dra till skolan *jippieee* Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer.

Skriver senare!
<3

If you only knew.

Shinedown.

I finally put it all together
But nothing really lasts forever
I had to make a choice that was not mine
I had to say goodbye for the last time

Focus on me.

Kläder: Mjukisar, tubtopp och en tjock-tröja.
Smink: Mascara
Frisyr: Cp hår - boll på huvudet!

Vill: Åka utomlands och bara kunna slappna av!
Borde: Plugga på alla prov jag har dom närmaste två veckorna.
Citat: "Sen jag träffade dig har jag varit en människa, innan var jag en sten" - HAHAHA!

Mat: Frukost: Nothing. Lunch: En kalkon macka och choklad! Middag: Köttbullar, potatis och brunsås!
Köp: Två bullar! (a)
Humör: TRÖTT!

Bästa: Att Britt-marie är sjuk imorgon!

Värsta: Hade Engelska prov idag!

Snällaste: Att Daniella mötte mig efter skolan :)<3

Dummaste: Sitter på AKT lektionen och läraren ber oss säga lite dumma ord, så jag öppnar käften och säger högt "Fitta, balle, kuk" - Så jävla pinsamt, alla började skratta. Kände mig riktigt dum då.



Tjooobräää!

Just nu sitter jag i min "rena" morgon rock. Haha, man kan verkligen inte kalla den ren, den är typ svart! Jävla öppna spis, måste slänga den i tvätten snart. Jag kom iallafall just ut ifrån en varm och skön dusch, var ju så himla frusen. Skoldagen har gått väldigt bra, för att vara den första efter ett långt och härligt lov. Hade engelska prov idag och det gick si så där, var igentligen skit lätt men hade verkligen inte pluggat under lovet på typ hundra glosor, så det gick så där. Sedan var det massa meningar men skulle översätta till engelska och svenska och sånt, men får hoppas på G ialf, buuu. På Medicinsk grunkurs lektion så kom Kjell tillbaka och jag blev överlycklig! Han har varit borta jätte länge nu, och eftersom han är min favorit lärare så var det najs att han är back. Men vi ska dela upp klassen i två delar för det är så många som har ig, så ena halvan kommer ha Maria och andra Kjell, och jag hoppas verkligen att jag får ha Kjell!

Efter skolan så mötte jag Daniella, vi satt och snacka om massor av saker. Så det var riktigt mysigt, sedan åkte jag hem och då var maten klar och dom satt och väntade på mig. Så jag åt och sedan hoppade jag in i en dusch. Ikväll händer inte så mycket, ska väl bara ta det lungt framför tv:n. Är ganska trött idag eftersom jag gick och la mig ganska sent igår och gick upp tidigt. Och det värsta var när jag hade somnat, för då får jag först ett sms så jag vaknade, läser och tycker bort utan att svara, sedan en halvtimme senare vaknar jag igen av ett sms, gör samma sak. Sedan vaknade jag kanske en timme senare av att jag fick yttligare ett sms, blev skitsur. Fast får skylla mig själv om jag lägger mobilen på min hylla när jag har vibration på det, för det blir ju verkligen en monster vibration! - haha.. Men nu så ska jag smörja in mina ben och sedan klä på mig min mysiga pyjamas och titta tv och knapra godis!

Skriver senare!
<3

Tidsfördriv.

Jag gillar hår som är..
[x] Brunt
[x] Blont
[ ] Rött
[ ] Svart
[ ] Färgat i en galen färg


Jag faller för ögon som är..
[x] Blå
[x] Gröna
[ ] Bruna 
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[ ] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små
[x] Som blinkar flörtigt


Jag gillar killar som är..
[/] Långa
[x] Lika långa som mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[x] Utåtriktade
[x] Blyga
[xxxxxxxxxxxx] Vältränade
[/] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[ ] Fotbollsspelare
[ ] Ishockeyspelare
[ ] Orienterare
[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[/] STÄNDIGT är på gymmet
[  ] Nazister

Det är snyggt när killar..
[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[x] En liten tatuering
[x] Piercing i ögonbrynet
[  ] Använder speedos
[/] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte
[ ] Rakar kroppen, så som bröst, mage och ben
[ ] Använder kajal
[ ] Alltid har keps på sig
[x] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd
[x] Har häng

Detta säger allt om en kille..
[x] Hans kläder
[  ] Hans moppe
[x] Hans leende
[x] Hur ofta han e med kompisar

Det är gulligt när killar..
[x] Ringer ofta
[x] Smsar non stop
[ ] Är svartsjuka
[x] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[x] Ger mig små presenter
[ ] Köper mina underkläder
[  ] Lyssnar på Britney Spears
[x] Gråter till filmer
[x] Pratar om giftemål och barn
[  ] Totalt skiter i sina betyg.
[  ] Pratar med sin kuk
[x] Kan sjunga riktigt bra
[x] Skriver egna låtar
[x] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[x] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[x] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med..
[x] Kaxiga killar
[x] Blyga killar
[/] Killar som slår ner folk
[x] Nasister
[/] Överbeskyddade killar
[ ] Sportnördar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[ ] Killar som spelar Wow
[  ] Homofober
[  ] Killar som kör moppe
[x] Killar som är i stallet
[ ] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[x] Killar som trakasserar folk
[x] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[x] Killar som super sig packade varje helg
[ ] Killar som röker och snusar

BUUUHU!

JAG VILL FÖRLOVA MIG!

its time to say - goodbye.

I just don't want to waste another day. I'm trying to make things right, but you shove it in my face and all those things you've done to me I can't erase and I can't keep this inside. It's time to say goodbye. On the first day that I met you I should have known to walk away, I should have told you you were crazy and disappear without a trace. But instead I stood there waiting, hoping you would come around. But you always found a way to let me down. After all the things I've done for you, you never tried to do the same. It's like you always play the victim and I'm the one you always blame. When you need someone to save you, when you think you're going to drown - You just grab your arms around me and pull me down.

it's all to late.


1 November då.

Godmorgon, har precis vaknat till liv. Skönt att kunna få sova ut sista dagen innan skolan börjar, buuhu.. Igår så var jag hos issa en stund sedan stack vi hem till mig och fixade lite med kläder och sånt, käkade lite godis också! :) Sedan gick jag med henne hem, sedan gick jag hem och kollade på en film på tv, den hette typ 40 days and 40 nights - det var ju bara en sex film, men somnade iallafall i mitten av den. Vaknade sedan av att någon ringde mig, har inte nummret så har ingen anning vem det var för jag svarar aldrig okänt nummer. Sedan så fick man lite smsa av en liten mupp som ska kasta sina problem på mig som vanligt, men nu äre slut på det kan jag ju säga. Somnade kanske runt halv 1 igår, låg mest och tänkte och så. Vaknade nu vid halv 11, och i natt drömmde jag igentligen underbara drömmar men ändå så hatar jag dom. Menmen, life goes on. Jag kommer väl hitta min lycka någon annan stans får man väl hoppas.

Idag så ska jag nog bara vara hemma och plugga, har ju engelska prov imorgon. Och det roliga är att jag fattar inte ett skit, förstår inte vad jag ska plugga på eller någonting. Blir skit sur, för jag ska fucking inte ha G jag ska ha VG elr MVG! Jaja. Juste är det någon som vet hur man ändrar lösenordet till spotify, någon jävel är inne på min hela tiden och lyssnar på musik så jag kan inte lyssna! Men nu ska jag gå och äta lite frullebulle tror jag, nu får man hoppas på en bra dag, hoppas huvudvärken går över. Får alltid huvudvärk när jag drömmer om en viss person.

Men jag skriver senare!
<3