Tjingeling!

Nu ska jag dra ut ett tag, så himla tråkigt att vara hemma! Skriver senare ikväll när jag kommer hem! PUSS

Love remains the same.

You know those nights you can't fall asleep? Well maybe it's because you are awake in someone elses dream. ♥

Ted's two minutes date.


Hittade den här videon på Emilia&ida's blogg, och tycker verkligen den var lite roligt och VÄLDIGT gullig! ♥

Hahaha, stackars min lärare.

Hahaha, min lärare ringde mig nyss - Ramin. Jag hade smsat honom på dagen och frågat en sak och då hade han tydligen suttit i en konferans, så hade alla kollat på honom i rummet för det var helt tyst och sedan fick han sms så det pep, då hade han sagt "Jag måste svara på smset, det är jätte viktigt" så då hade han svarat, och sedan hade han lagt ner telefonen igen. Sedan några minuter senare så pep det IGEN och alla tittade på honom igen, för jag hade svarat, så han var tvungen att ringa och säga det! Hahah, är inte min lärare UNDERBAR? :D

Vofflor x tusen.

Idag på praktiken så gjorde vi vofflor, super goda blev dom! Men dock fick jag väldigt ont i magen efter jag hade ätit, eftersom jag käkade 8 styckna sånna här vofflor med grädde och hallon sylt på! Trodde verkligen att min mage skulle EXPLODERA men, det var ju så himla gott så var bara tvungen att äta massor!

 

Jag älskar shopping!

Usch vad trött jag är, jobbar o shoppat! Det är riktigt jobbigt måste jag säga. Idag på jobbet gjorde jag klart min inläming till skolan om APU:n blev faktiskt riktigt nöjd! Just nu är mitt arbete hos chefen som ska signera det, så får det nog imorgon. Vid 14.00 kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Skärholmen och handlade skor och jeans, det blev 3 par skor och 2 par jeans! Jag GILLAR! Sedan åkte vi till Ica Maxi och köpte godis, det var så himla biligt där, 1 kg godis för 29 kr! Och det bästa är att det ALLTID är färsk godis där! Så jag köpte 1.5 kg godis, mums nu ska jag bli fet! :) Sedan åkte vi till min kusin och hämta grejer och nu är vi hemma. Ska lägga in bilder på kläderna o det sen ska jag hjälpa mamma med maten! Puss ♥

Etiska aspekter?

Vad i hela fridens namn menas med etiska aspekter?..

Sitter på jobbet.

Just nu sitter jag på jobbet och ska göra klart min APU inlämning, chefen måste tydligen skriva under den och hon är här imorgon och sen inte förns nästa vecka, så nu måste jag bli klar! Jag har skrivit ganska mycket så nu ska jag bara göra klart det lilla, jag fick nyss papper av chefen som handlar om min boende som jag ska skriva om, och eftersom de är sekretes belagt så får jag INTE visa dom papperna för någon! Så nu är jag lite FBI hära, haha.. Nej men ska skriva klart nu sedan blir det väl att torka lite ruuuumpor, höhö! PUSS

Dagens horoskop!

Skorpionen (2010-03-31)

Dagens;
Du kan hitta på nya sätt att göra saker på i jobbet. Du kan också försöka lösa ett hälsoproblem.

Veckans;
När du ser skönheten i något, känner du oftast starkt för att dela med dig av de här känslorna till andra, så att de också kan uppskatta sin omgivning. Det du ser omkring dig och ditt sätt att visa tacksamhet för det goda och vackra i livet ger andra inspiration att söka liknande upplevelser. Och de visar dig gärna sin tacksamhet.


Här hittar ni hemsidan där ni kan läsa erat egna horoskop


Godmorgon!

Jag gick upp precis, och nu ska jag bara klä på mig eftersom jag åker om 20 minuter till jobbet. Börjar klockan 08.00 och slutar 15.00 idag, skönt! Så det blir att dra på sig ett par mjukisar o någon mjukis tröja och sätta upp håret i en slarvig toffs på huvudet! Frukost äter jag när jag kommer till jobbet, men nu måste jag klä på mig och borsta tänderna, puss! ♥

Could you tell, by the flames that burned your words

Ooops.. Det kom visst ett samtal ifrån min baby precis! Så var tvungen att snacka lite, men nu ska jag gå och lägga mig, ska ju upp runt 5 imorgon bitti, så det är nog dax att sova! Så med detta inlägg säger jag godnatt!

PS. I'm so happy right now! ♥

Take it nice and slow.

You wanna take a bite?
Come whet my appetite,
But put me in, do your thang, make my head spin,
So c'mon take me away,
You better take me away,
You better hit the spot,
If you want I can make you pop,
So let go, electro, take it nice and slow,
C'mon boy, c'mon boy, c'mon boy!

Taio Cruz - Come on girl.

Jag behöver skor.


Detta är kärlek, enkelt men ändå lite gulligt! Dock vill jag ha de rutiga i en annan färg jag såg idag, men guud.. Jag måste verkligen ge min mamma ögonen så hon köper de åt mig! Vill inte ni också fylla eran garderob med massa sommar skor? Tygskor, ballerina, klackskor - ALLT!!
Från Skopunkten.

Oh god, I'm so tired.

Sitter nu vid datorn, kom precis hem ifrån min söta lilla babybaaaaby! Ögon håller verkligen på att slokna på mig, usch! Dagen har iallafall varit AWSOME! Började med att jag åkte med min granne Hanna för att möta Carolina och Alexandra i tumba, var med dom i ungefär 20 minuter sååådär, sedan drog jag till tåget! När jag stod på tåg perongen så var det en kille, maybe 23 år som stirrade på mig heeela tiden.. Trodde han skulle döda mig eller någonting! Sedan när jag satte mig på tåget, så satte han sig snett framför mig, läskigt kille.
När jag hade åkt en bit så var det en gammal gubbe som försökte få kontakt med mig medans jag var i min egna musik värld, till slut när jag förstod att han ville få kontakt med mig så tog jag ut hörlurarna och frågade vad det var han ville, och då ville han samma sak som alla gamlingar vill - "Kan du ta ner fötterna ifrån sätet, det blir smutsigt?", så då satte jag en tidining under mina fötter istället och då tyckte han jag var fiffig, haha..

Sedan när jag gick av i T-centralen så var det läskigt att gå till Gallerian själv, för många stirra på mig som om de ville döda mig eller någonting! När jag kom till Gallerian mötte jag min kusin på Vero Moda, så vi gick o kollade lite kläder och jag hittade mina shorts jag ska köpa, najss! Sedan gick vi o satte oss på en bänk i solen och njöt av solen, mysigt!

Sedan blev det donken, och när vi käkade var det en kille maaybe 18 år som stirrade på mig hela tiden. Sedan när vi skulle gå så reste han o sin kompis sig upp och gick efter oss, creepy! När vi kom till tåget så fick jag cp attack o skrattde hela tiden och min kusin tyckte jag skämde ut henne för mitt skratt är så speciellt! HAHAHA! :D

Sedan mötte vi hennes mamma och åkte o köpte skor till henne, och jag har hittat mina favoriter! Mums, köpas imorgon kanske? Sedan blev det Ica Maxi o köpa godis, men mitt kort fungerade inte - så det blev ingenting för mig! Blablabla .. orkar inte skriva mer!

Sedan skulle jag dra hem med kvart i 7 bussen men en söt liten sak ville att jag skulle komma och titta film o ta det lungt, så det blev det istället.. Och nu kom jag nyss hem, helt slut! Imorgon ska jag upp och åka till praktien och bara jobba sönder, sjukt jobbigt! Men nu ska jag faktiskt ta o lägga mig o sova brevid världens hårigaste sak - nämligen min katt!

Bulgariens övergivna barn.

Jag tittade nyss på ett tv program som hete Bulgariens övergivna barn och jag blev så förbannad när jag såg det! Det handlar om barn i Bulgarien som har blivit övergivna av sina föräldrar och barnen läggs in på ett hem, och på hemmet så blir de vanvårdade! Helt sjukt!! Barnen hade nästan inga ben eller armar, det var bara sklett! De hade kapat av tummen på ett litet barn för han hade sugit för mycket på den, de bärde barnen i armar och ben!

Sjukt! Men ska kila nu puss

I hope the ring you gave to her turns her finger green.

Nu fick jag helt plötsligt brottom! Ska nämligen städa klart och sedan sminka mig o skit, sedan blir att möta min underbara kusin när hon slutar och göra någonting med henne, ska ge förslaget att vi åker till stan och fikar - hihi! Hon slutar klockan halv 2 och jag sitter fortfarande i morgon rock och stökigt rum, så ska bara prata klart med Calle, sedan blir att lägga på ett krut! Kameran följer självklart med, puss!

Its like wishing for rain as i stand in the desert

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I dont wanna waste the weekend
If you dont love me, pretend a few more hours, then its time to go
As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
Its too late to cry
To broken to move on
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me

Misplaced trust in old friends
Never counting regrets
By the grace of god i do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse ill claim, i was a boy who loved a woman like a little girl
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Dont take what you dont need from me

Heaven doesnt seem far away anymore no no
You are my heaven

Ron Pope - A drop in the Ocean

Städning på G!



Så mycket kläder var det väl inte? Bara liiiite mer än vad det ser ut att vara på bilden, alltså typ alla mina favorit kläder! haha.. Nu har iallafall min mamma någonting att göra idag - TVÄTTA!

One blood.

Nu tvingar mamma mig att städa mitt rum, suck.. Men det är stökigt! Men först så ska jag klä på mig, efter jag har städat så blir det att åka till Ica Maxi och stor handla! Gud jag älskar Ica Maxi, det finns massa man vill ha - och mamma köper alltid det åt mig! :)

It's music bitch!

Owl city - Fireflies.
Eminem - When im gone.
ke$ha - blah blah blah.
Swingfly - Touch and go.
Sanctus Real - I'm Not Alright.
Tokio hotel - Ready, set, go!
Seether - Broken Acoustic.
A fine Frenzy - Near to you.
Jason & deMarco - This is Love.
Kid CuDi - Soundtrack 2 My Life.
Shinedown - Simple Man.

Där har ni några av låtarna som snurrar runt på min spotify lista, musik är kärlek! Finns verkligen inget bättre än musik, lixom.. Vad ska man göra utan musik? Livet skulle vara så otroligt tråkigt!

Dagens horoskop!

Skorpionen (2010-03-30)

Dagens;
Det här är ett utmärkt tillfälle att reda ut en konflikt med närstående. Det är lätt att komma överens.

Veckans;
När du ser skönheten i något, känner du oftast starkt för att dela med dig av de här känslorna till andra, så att de också kan uppskatta sin omgivning. Det du ser omkring dig och ditt sätt att visa tacksamhet för det goda och vackra i livet ger andra inspiration att söka liknande upplevelser. Och de visar dig gärna sin tacksamhet.


Här hittar ni hemsidan där ni kan läsa erat egna horoskop!

Godmorgon!

Godmorgon!

Gud vad skönt det var att sova länge idag! Även fast jag hade massa sjuka drömmar, och den sista var läskig usch.. Det var blod med i den! Jag är ju ledig idag, och det är så skönt! Speciellt när man kan sova, me likes!

När jag vaknade så pratade jag med mamma för hon hade pratat med min doktor, och det var inte roligt! Doktorn sa att jag kan ha ett långvarit virus i kroppen så måste åka tillbaka till sjukhuset och ge ännu mer blog prov (jag som hatar när de suger ut blod!!) Sedan hade jag dåliga lever värden (pga. alkohol o tabletter säger de), men inte dricker jag mycket alkohol? Och tabletter, jo det har jag fått mycket utav min doktor, vissa perioder käkade jag 8 tabletter om dagen i typ två veckor o sånt skit, usch.. Vill inte ha fel på levern, det har ju alkolister! Sedan så hade jag för några vita blodkroppar i kroppen också.. Jag är ett problem barn!

Nej, nu ska jag gå och ta en huvudvärks tablett (inte bra för min lever!) och äta lite frukost, usch o fy.. Nu hatar jag allt, jävla skit kropp jag har! - Ingen jävla kvalite, kan man inte lämna tillbaka den o få pengarna tillbaka? :/


Owl city - fireflies

Remember me.



Sitter och diskuterar bio filmer med mitt ex låsas lillebror, och han tror jag ska gilla arme filmer och grejer, nejnej! visst, det är snygga killar men..
Jag vill se Remember me med Robert Pattinson, usch. Måste verkligen gå och se den här filmen snart!

 

I'm just a kid and life is a nightmare.

Äntligen kan jag börja ta det lungt för kväll, har varit så stressigt inom mig! Men jag är en sån person, gör allting mycket knepigare än vad det egentligen är. Har suttit och trixat med min nya design, även förstört hela skiten men som tur var hjälpte Jennifer mig, så slapp köpa en ny - ehehehhe!

Idag så gick jag upp klockan kvart i 7 för att göra iordning mig och åka till jobbet, det gick jätte bra idag! Ingen magsjuka iallafall, haha. Fick duscha Keerto, och det var ganska roligt måste jag säga. Sedan har jag mest gjort saker som jag gör varje dag! Men nu så tror jag nog att jag ska lägga mig framför tv:n och dö, är helt slut i hela kroppen. Men som tur är så är jag ledig imorgon, vilket innebär att jag måste städa mitt rum - inte kul! Det ser verkligen ut som ett bomb nedslag, men men .. Det måste ju också göras!

Men nu ska jag kila, bye!

Ny design - faail.

Har precis köpt en ny design som kostade 50 kronor. Tyckte den var ball, men kan inte fixa någon snygg header. Så det suger, men ska fixa det lite senare. Nu ska jag hoppa in i duschen, skriver mer efter det!
puss

-

Kom precis hem och nu ska jag gå och dö i soffan, helt slut!

Numb.

No sleep, no sex for you from your ex-girlfriend
I was too deep, I can't let you go and just jump in
At times I would push my feelings aside to let you feel
I'm novicane I'm numb and nothing's real


Like the coldest winter, I am frozen from you


I was weak before now you made me so numb

I can't feel much for you anymore
I gave you my all, my baby
I'm numb, numb, numb

But the tears were silent inside you see

But the tears were silent inside you see

I laid there quiet, watched you have your way with me

I might have cried, the tears were silent inside you see
You called me names, made me feel like I was dumb

I didn't feel a thing and now I'm gone, gone, gone


Like a battered child I got used to your pain

But you know its cuz

I was weak before now you made me so numb

I can't feel much for you anymore
I gave you my all, my baby
I'm numb, numb, numb

I was weak before now you made me so numb

I can't feel much for you anymore
I gave you my all, my baby
I'm numb, numb, numb

Don't feel a thing, don't feel the pain

Numb, numb, numb
Said

I was weak before now you made me so numb

I can't feel much for you anymore
I gave you my all, my baby
I'm numb, numb, numb

I was weak for

Said now I'm numb, numb, numb
No, no, no, no

wiie.

nu har jag precis ätit, mums! Pommes och ketuchp, det gillar jag! Fast jag har dock lite ont i magen måste jag säga :/ buuhuu för det! Jag tror jag ska ta 16.15 bussen hem, får se om jag hinner träffa alexandra eller carro innan dag, vem vet? Men nu får tiden till spillo, nu ska jag sluta skriva!

PUSS!

...

Nu vill jag åka hem och sova..

blääähää..

hatar tanken av dig, hatar hela dig, absolut varenda del av dig, allt med dig som finns - hatar jag.


Tjenii!

Sitter hemma, är så himla trött. Funderar på om man ska dra på en myskväll och bara mysa sönder ikväll, låter mysigt tycker jag! Älskar närhet, älskar mys - bästa som finns. Sitter just nu med en filt runt omkring mig, för jag fryser så himla mycket! Hoppas man blir varm snart dååå :)) hihiiew, ne! Nu ska jag fan mysa ikväll, behöver fan det! :) hihiiw, jag är cp.. blää bluue ööheiw!

turelove.

"The only man that deserves you the most is the man who think he doesn't"

-

jag är trött.
kom nyss hem.
kom även nyss ur duschen.
sitter och lyssnar på shinedown.
måste vila.
måste äta.
måste fixa mig.
måste ha en super kväll.

-


Hej, det är jag som är cp-cissi! :D

suris

nu är jag suris, mamma o jag hyrde en film nu på kvällen. Så sitter jag och kollar på den, sen i slutet när allt är så spännande, tror ni inte att den cp filmen fuckar och inte fungerar mera? JO! Så imorgon ska jag fan åka o klaga, så jävla sur. Vet inte hur många gånger jag skrek "cp" + massa dummis ord när jag satt där. Nu är jag fett sur, och blää bajs!

-



Så här glad/lycklig är jag just nu! :D

getaway for a moment

Haaalojh!

Nu är jag glad, är nämligen frisk (typ)! Har inte spytt på hela dagen, även fast jag har vågat i mig en macka, åt ju blåbärs soppa till frukost. Så ska ringa jobbet och kolla om jag kan jobba imorgon ist! Dagen har varit najs, har varit i liljeholmen ett tag sedan drog jag hem igen, är helt slut i kroppen. Men mums, i like it! :) Nu ska jag försöka hitta på någonting, smsa runt och kolla vad folk gör! Eller så blir det en dusch, skulle ju duscha igår. Men.. Jag spydde ist så vågade inte duscha, dont ask!

BIG LOVE!

<3

jaaaag är så jäääävla glad, hööhöhiieeuewe! Kan knappt tro det! :') åååh, min älskling!!!!!!!!!11111111

-

-


Så underbar låt! :)

-

nu går jag o dör, spytt flera gånger. fuck bye.

jävla helvetes mage!

Tjeeeeni!

Dagen har varit helt okej, började med att jag åkte och mötte Lilly och pratade och så sedan mötte jag Felicia i broängen för vi skulle åka till min skola och prata med min bild lärare och mentor. Men påvägen dit så fick jag veta att en kompis till mig inte kan hålla sina sms i styr, visst blev lite irriterad på henne men bryr mig faktiskt inte. Nu vet ialf en person hur jag tänker, lol.

Sedan mötte jag alex och carro och åkte till carro och tog det chill. När jag kom hem käkade jag mat och fick så otroligt ont i magen att jag bara var tvungen att lägga mig ner, sen när jag skulle gå och duscha så var jag tvungen att krama toalett stolen för jag helt plöstsligt kände att jag skulle spy, helt sjukt.. Det kom ifrån ingenstans! Så nu har jag tömt magen, och det är inte för jag är sjuk. Jag känner mig jätte pigg och har ingen feber eller någonting. Så nu hoppas jag att min jävla läkare kan fixa någon jävla gastroskopi eller vad det heter snart! Vill fan veta vad det är för fel på mig.. Inte alls roligt!

det är syyyyyyyyynd om mig alltså, kan inte änns njuta av mat lixom.. Min passion!! Så dagen har väl varit lite så där, har varit osäker på vissa saker och ting och blivit tvingad att ta ett viktigt beslut. Men nu är allt bra, och är så jävla glad idag, känner verkligen att allt går min väg. Men nu ska jag lägga mig på soffan och smsa den beeeesta killen i världen och få honom att tycka synd om mig, buuhu, stackars mig!

-

Hahaha, såg en as fiffig sak! "Du var ballt utan b, men nu är du kingen utan k" - Var inte den lite fiffig, det tycker jag! Haha, nu ska jag duscha, ciaaaaaaaaaaaao.

-

Najee, ska man kanske ta o skaffa sig en liten boyfriend nu eller?

-


-

trust is like a mirror. you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in
that motherfucker’s reflection.

Söndag kväll = wiieeweiew!

Tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena.

Just nu sitter min katt i mitt knä och väntar på att jag ska gosa med honom, lilla söta fritz! Men strax ska jag resa mig och kolla klart på Johan Falk, älska! Idag har jag gjort massor av saker och är helt trött nu, har till och med färgat håret idag! Blonda slingor, det ser väl helt okej ut! Inte gult ialf, haha.. Var trött på att vara en tråkig brunett satt.. Men nu ska jag gå och kolla tv och smsa lite min käraste!

BIIIG LOVE - u know.



Snart så äre dax för thailand, lääängtar!

Thank you love for making my heart laugh.



One love for the mothers prider
One love for the times we cried
One love gotta stay alive, I will survive

One love for the city streets
One love for the hip hop beats
Oh I do believe
One love is all we need

Standing there.



God mat hos mina underbara kusiner igår! Även fast det var mycket jag fick peta bort för jag är kräsen i maten! Kändes som jag skulle sprängas när jag gick därifrån, så jävla mätt var jag! :))

What else can I do, you're so beautiful how can I go on.

What you,ve got boy is hard to find
Think about it all about it all the time
I,m all strung up my heart is fried

Because your love, your love, your love, is my drug
Your love your love your love
I said your love, your love, your love, is my drug
Your love your love your love
I don,t care what people say
The rush is worth the price I pay
I get so high when you,re with me
But crash and crave you when you are away

"And so the lion fell in love with the lamb."

Makes me happy.

Jag är så himla glad just nu, i princip allt känns så jävla bra. Känner verkligen att jag är nöjd med allt, och det är pga en sak som hände igår, som fick mig att verkligen förstå att allt jag kände förut är borta nu. Och det är så otroligt skönt! Att känslorna är borta är så otroligt skönt. Sedan har jag massa annat som gör mig så glad och så. Gud, kan inte förstå att jag är så glad. Det var så länge sedan sist nu! Men det är fortfarande en sak jag saknar i mitt lilla söta liv, och det är att jag vill och måste ha en pojkvän snart, och nu när jag är glad, så är det väl bara att go for it? Ohyes, men jag är kräsen - som tusan! Så tänker inte blir desperat och leta, utan det kommer tids nog!

Och sen är det ju så, att jag och alexandra åker till thailand, ååh.. Vad jag älskar mitt liv just nu!

Oh lord.

Haaloj!

Sitter här vid datorn med huvudvärk och grejer, är väldigt trött och har ont i kroppen. Gårdagen var bäst fram till slutet av kvällen, många goá skratt måste jag säga! Jag somnade ungefär runt 2 halv 3 igår och vaknade imorse av att jag fick sms, men sedan somna jag om och vaknade för en stund sedan! Super härligt. Idag blir det nog att ta det lungt, kanske träffa min sötnos! Vi får se om jag orkar faktiskt.

Men nu ska jag nog hoppa i duschen tror jag, känner mig äcklig som somnade med sminket på, uscch! Sedan blir det att städa mitt rum och sen ligga på soffan med denna huvudvärk i think!

Så jävla glad föresten - There are no feelings left.

Just show me where your dick's at,

Aaaaah
La dee da da
blah blah blah blah blah

Coming out your mouth with your blah blah blah
Zip your lips like a padlock
And meet me in the back with the jack and the jukebox
I dont really care where you live at
Just turn around boy and let me hit that
Don't be a little bitch with your chit chat
Just show me where your dick's at

-

He; SUCK MY DICK!!!
She; Sorry my mom told me not to put small things in my mouth.

RIGHT BIATCH!



Gick in på en sida som var länkad på Facebook och där skulle man skriva sitt namn och så får man typ någon förklaring eller vafan, och detta blev min! SO DAMN RIGHT!

Trött...



Aaaaaaalo!

Nu är jag klar för att åka till jobbet, dock har jag en fruktasvär smärta i hela ryggen och axlarna, inte kul. Skickade mail till min datakunskaps lärare här om dagen och fråga vad jag fick för resultat på datakunskaps provet, och loook! Grymish!

Det är klart ute, och nu vill jag resa till Thailand, please take me there now! :( haha. Nu måste jag dricka vatten och sen dra! PUSSSSSS

So damn right.

But there are things you need to know about me.
I'm weak right now, so weak right now.
I need proof before I dare to open this heart.
So I've prepared a quiz for you.

Hahaha, underbar!



Mooooooi!

Hur är läget? - Jorå, läget är bara bra! Blabalba.. Sitter här vid datorn och är helt slut, vet inte varför men är bara det! Det har inte hänt så mycket idag, men en sak hände som gjorde mig super lycklig! Jag ska ju till Thailand med alexandra, ååh längtar verkligen!

Har bara varit hemma idag, förutom när jag och mamma var i tumba och handlade lite! Såg även en bajs kille, usch.. Blir sur när jag ser honom, har lust att gå och nita honom, äckliga bög jävel. Fyfan, önskar jag aldrig träffade honom för han har förstört det finaste för mig.. blä!

Snart kommer min syster och hennes pojkvän hit och ska äta middag, så ska jag skryta om Thailand för de, haha.. Men nu ska jag spela Zoo Tycoon!

BIG LOVE!

THAAAAAAAILAND!



ÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ GLAAAD! JAG SKA TILL THAILAND MED MIN KÄRA ALEXANDRA!!!!!!!!! :D:D:D

Woohha-a-ohooh!

'Cause she's hot hot, chitty chitty bang bang,
Chitty chitty bang bang, go go, do your thing
Oh yeah you're hot hot, chitty chitty bang bang,
Chitty chitty bang bang, go go, do your thing.

JAG VILL HA SOMMAR!



ÅÅH! Jag vill ha sommar! - Kan inte den bara komma right now? Vill ligga och sola, vill bada, vill vara brun, vill gå lättklädd i fina sommar färger, vill grilla, vill leka med mina vänner i solen! Åååh, spela fotboll.. Ge mig sommar please. Förra sommaren var grym, hade så otroligt roligt med alla mina vänner! Ingenting gick snett och slutet på sommaren var helt jävla AWSOME!

Måndag + sovmorgon!



Alooooooo!

Sitter just nu och lyssnar på bra musik på Spotify, har precis ätit min frukost och snart ska jag börja göra i ordning mig. Vaknade halv 8 av att jag fick ett sms av min kära vän, skit kul.. Skulle gå upp klockan 10 men kunde inte somna om. Idag så jobbar jag kväll, därmed börjar jag halv 1 och slutar klockan 9, kan vara kul! Känner mig väldigt taggad på att jobba idag faktiskt!

Igår så somnade jag på soffan runt klockan 9, så det var ganska skönt måste jag säga. Känner mig väldigt pigg, och det är najs! Juste! Vill ni veta en sak? - Jag ska kanske åka till Thailand med min bästavän Alexandra!! Guud, ska snacka med mina päron och sedan ge Alexandra besked så ska de boka i veckan, ååh. Jag vill verkligen följa med! Ska visa er lite bilder nu, så ska ni få suktas!




Om jag hänger med så kommer vi ha så himla kul, fatta --> Sola, bada, dricka goda drinkar och ragga gulliga pojkar! Låter hur bra som helst i mina öron. Fast det där med killar blir ju ett frågetecken, kanske har pojkvän då ju? Hihi, man kan ju alltid hoppas. Men nu ska jag gå och duscha sedan börja klä på mig!

BIG LOVE!



Cissi tänker till jaao.

Insåg en sak i helgen och det är fan att snubben ser ut som stryk, fyfan vad har han blivit ful utsende mässigt! Ousch och fyy, beter sig som en mupp också :s

Som jag hade dig förut.



Shooohopla.

Dagen har varit lång, har gjort så himla mycket! Och jag är verkligen trött, fick ingen sömn i natt heller.. Kom i säng runt halv 3 och försov mig till klockan 06.10 super bra eftersom jag skulle gå till bussen 06.20, så fick stressa som en hund. Och nu är jag trött, jag är ensam hemma och jag är rädd. Hatar att vara själv hemma när det är mörkt ute eftersom jag är så extremt mörkrädd, nu skulle en gó&glá boyfriend sitta najs!

Men ska lägga mig framför tv:n nu och somna framför något tv program! Tur är att jag har sovmorgon imorgon, behöver inte gå upp förns klockan 10.00 - Me likes!

KLART!


Jag älskar att leka med min kamera, man det tråkiga är ju att jag alltid ser ut som en mupp på bilder, hihi hööh hooe.2 Nu är jag klar, ha en super kväll!

JAAAAAAAALLLA!

Tjeni, kom nyss hem och har precis kommit ur duschen. Dagen på jobbet var as najs, lite jobbigt att gå upp klockan 6 bara! Nu har jag en timme på mig att sminka mig, välja kläder och fixa håret innan min syster kommer och sjussar mig ut! Ska nämligen fira min älskade Carolina ikväll!

Men har inte tid nu, jaaaaaalla brottom CEEECCCILIAAAAA!
PUSSSSSSSSSSsssssssssssssss

Redo!

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 7, då ska jag nämligen åka med mamma så ska vi plocka upp Felicia, Alexandra och Carolina så ska mamma sjussa oss till Folkets hus så ska vi partaaaaaaaja! Najs like heeeell!

Dagen outfit blir :

* Nylon strumpbyxor.
* Svart "tunika".
* Min älskade jeans jacka.
* Mina sommar klack skor!

Hoppas på en as najs kväll, dock kommer jag dra ganska tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti och åka och jobba, men det blir nog roligt iallafall! Nu ska jag dra o kolla tv!

Hörsssss1!!!!!

HAHAHAHAHA!!!


Kan inte.. sluta skratta! XD HAHAHHAHAA!

Standing there.

Du är bög, så du får ingenting av mig.
Inte änns några ord, far åt he..

Paaaarty ikväll!



Hoppla hejsan!

Jag har precis städat hela mitt rum, nu luktar det gott och är rent! Wiie, det gillar vi. Och desutom är jag ledig idag igen, det gillar vi också! Min morgon började med att jag vaknade runt halv 8 av att två av mina kära vänner smsade mig, buuu.. Sedan gick jag upp och gjorde ordning frukost - Det blev två rostade mackor och två glas oboy! - Gott, men kan inte direkt påstå att min mage mådde bra efter oboyen, hah.. Men det är smällen man får ta.

Har bara tagit det lungt och kollat på The vampire diaries på morgonen eftersom jag missade det igår kväll. För som vanligt så somnar jag skit tidigt på soffan, tror jag somnade runt halv 8 igår, inte okej! Ikväll får jag iallafall inte vara trött, då är det ju partaj i folkets hus! Våran kära vän Therese fyller ju 17 år! Jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig, ska ha mina nya klackskor som jag inte kunnat använda ännu, en svart right "tunika/kläning(?)" och min nya sommar jacka! Jag ska även voffla mitt hår, låter lite roligt när man säger voffla, men vafan.. Man gör ju det :p

Snart så ska jag och mamma åka och handla lite mat, det blev ingen simning idag, blää. Fast det gör ingenting för jag pallar inte med det idag. Har inte så mycket mer att säga, ska nog lägga mig framför tv:n och kolla tv eller så blir det Need For Speed, wie, jag äger ju på det!

Men ni får ha det så bra så länge, vet inte om jag skriver mer idag! Men imorgon blir det iallafall bilder ifrån kvällen om jag hinner efter jobbet eftersom jag ska åka och fira en annan kompis imorgon kväll! Så vem vet om jag hinner eller inte, annars blir det på söndag!

PUSSHEJ!

Mycket bättre!

Helt ärligt, skulle det inte vara så mycket sötare utomhus om trafik lysena såg ut så här? Då skulle man ju le varje gång man såg de! Jag tycker verkligen vi ska byta till dem här ialf!

Glad gubbe = Grönt, jo man blir ju glad när man bara kan åka.
Butter gubbe = Gult, man blir ju lite butter när man måste vänta en stund.
Ledsen gubbe = Rött, vem fan pallar stå och vänta?


Källa

Trött och sliten.

Tjenis, eller penis!

Just nu sitter jag vid datorn och fryser ihjäl, skulle sitta fint med en pojkvän nu som värmde upp mig, yääy. Dagen har varit seg men ändå inte. Var ledig idag ifrån APU:n så har degat hemma sedan åkte jag, mamma och min syster och simmade. Efter det bastade jag och mamma sedan solade vi, hihi.. NAJS JÖÖ!

Innan vi åkte och simmade så åkte vi till Tumba för mamma skulle in på apoteket, sedan en sväng in på H&M och köpa hår spray, då såg jag en vår jacka och jag var tvungen att köpa den, så typiskt mig.

Sen när jag kom hem gick jag och la mig på soffan för mådde inte riktigt bra. Kollade på Grey's och i slutet kom tårarna. Lizzie skulle gifta sig med Denny, men han dog. Usch hatar när det är så, för tårarna kommer, vet inte varför. Jag är nog cp haha!

Men jag kan tänka mig själv om jag älskade en kille, och han älskade mig. Och vi skulle gifta oss, så skulle han dö. Fyfan säger jag bara, skulle aldrig klarat av det :o Har redan mist en kille jag älskade, dock dog han inte XD Men ialf, skulle nog vara värre om personen dog.. Herregud, usch mama mia!! :d haha, nej,ni jag ska aldrig bli kär igen tror jag .. Eller joo det ska jag ju, eller aaha asså. Jo det ska jag. Ska bli kär och älska någon som jag sedan ska gifta mig med och skaffa bebisar! Tänker inte hålla på med massa små killar utan nästa gång jag går in i en relation så ska jag veta att han och jag är bra för varandra så ska vi vara tillsammans länge och bli lyckliga, haha.. Kanske inte gifta oss och grejer, men ett förhållande på minst 1 år.

Usch, längtar redan tills jag möter någon som jag verkligen kan känna kärlek vid första ögonkastet. Visst, det finns några fina killar med de går inte att hända någonting med. Det vet jag! Så min nästa ooh, vill ha. Vill sova, vill mysa, vill vakna, vill älska, båda älska och älska med, hihio!

Aja, nu börjar mitt snack om killar igen, så typiskt mig. Imorgon äre iallafall fest, ska fira en kompis i Sergersjö, riktigt kul förutom att jag ska jobba dagen efter buu.. Har redan bestämt mig hur jag ska se ut hjaha.. Ska iallafall voffla mitt hår. Men nu känner jag att allting blev så himla meningslöst med detta inlägg, sååå..

HEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅ!

Gamla och härliga bilder!


Balen i broängen! - Cecilia, Mikaela och Alexandra.


Borbel i broängen! Grabbarna.


Jag i broängen!


Jag och Mikaela på hemkunskapen i broängen.


En dag i flen!


My bloody valentine på heron!


Chill dag med Mikaela, Alexandra, Rasmus och Mattias.


Hos Markus Th



Skriskor i kungsan med Sandra och Alexandra.


Jag och Jennifer i våras.


Mitt finger efter att jag hade sytt.


Fest hos Calle.


Jag och Alexandra för någon vinter sedan.


Min, Carolinas och Alexandras älskling!


Ettornas dag.


Skolavslutning i 9an.


Cecilia brun i sommaras.


Hundis i sommaras.


Hos Sara någon gång :D


Jag spelar gitarr hos Mikaela.


Jag i Finland för några år sedan.


Jag och Linnea hos mitt ex Viking för nått år sedan.


Grill kväll med grabbarna i sommras.


SPANIEN!



Jag och Mikaela i broängen.



Jag förra sommaren.


Jag och Mikaela för något år sedan.


Spex foto i 9an.



Mattias och Rasmus i broängen.

Nu orkar jag inte ladda upp flera bilder, har typ 10000 bilder på min dator. Och ja, en bild kan verkligen säga mer än 1000 ord.

Ge mig sommar, nu!


Cp ful min i ansiktet, men skitsamma! Det jag vill få fram är att jag vill ha sommar igen!

Have to go

No pain inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?

Andreas Wijk - Be mine.


Gud så underbar låt, lyssnalyssnalyssna!
You never were and you never will be mine.

....

Du är bajs! Så heerråå på dig.

Inte roligt längre.

Godmorgon, nu är jag vaken! Och det hemska är att jag är ledig också, kan verkligen inte sova.. Vaknade imorse av att jag hade så himla ont i min rygg och mina axlar, så det gick inte att sova mer. Somnade igår runt 8 tiden var så slut efter jobbet.

Idag ska jag simma med mamma och seda blir det att ta det lungt och fixa lite grejer tills imorgon. Men nu ska jag gå och äta sedan hoppa in i en dusch.

PUSS HEJ!

Trött, soffan snart.

Jag är helt slut, orkar inte säga så mycket. Dagen idag har varit jätte bra, det var riktigt roligt på jobbet! Efter jobbet mötte jag Alexandra, Carolina och Therese, vi satt och snacka sedan hoppa vi på 716. Alexandra gick hem, Therese till Josefine och jag till Carolina. Vi skulle fixa en grej som man "vofflar" håret med som jag ska använda på fredag, wiie - partyparty! Kom hem, käkade, duschade och nu har jag gjort min salad jag ska ha på jobbet imorgon.

Lyckad dag måste jag säga - horoskåp ljuger aldrig!

Men nu ska jag störta i soffan och hoppas på att jag håller mig vaken till klockan 9 då DH börjar.
(Tuna koskens godis är ymmuiwwe!)

PUSS SÅ LÄNGE!

Oh lord.

Jag är trött och orkar inte åka och jobba, please kill me..

Greys' <3



Stor kärlek

It is the only thing I need.


Du skrämmer mig verkligen, vad är felet på mig?..

Near to you - A fine frenzy.

He and I, it's somethin' beautiful
But so dysfunctional, it couldn't last
Loved him so but I let him go
Cause I knew he'd never love me back
Such pain as this
Shouldn't have to be experienced
I'm still reeling from the loss
Still a little bit delirious, yeah
Near to you, I am healin'
But it is takin' so long
Cause though he's gone and you are wonderful

It's hard to move on
Yeah, I'm better near to you
Well, you and I, it's somethin' different
And I'm enjoyin' it as cautiously
I'm battle scarred, I am workin' oh so hard
To get back to who I used to be
He's disappearin'
Fadin' steadily
When I'm so close to bein' yours
Won't you stay with me, please?

Near to you - A fine frenzy

Nyduschad och grejer!



Haaalo!

Nu sitter jag här framför datorn och är heeelt slut! Kom hem för en timme sen ungefär ifrån APU:n, då käkade jag lite och sedan hoppade jag in i duschen, hur skönt som helst!

APU:n gick jätte bra idag förutom att jag blev ensam med Bruno hos tandläkaren, så det var jätte pinsamt att gå in till tandläkaren och allt! De på boendet var riktigt söta faktist, speciellt Agda som var värsta kryingen! Haha, tummen upp. Satt till och med och pratade om katter med henne.

Imorgon så börjar jag 08.15 så det är okej, blir väl antagligen att gå med Ritva och dela ut mediciner imorgon bitti också, hah höhö hoho. Nu ska jag bara ta det lungt, kanske äta en bulle eller någonting, är väldigt trött. Men först antar jag att jag ska klä på mig och föna håret (ELLER INTE?!?!? WHO KNOWS?) haha, mongo jag är!!

PUSS HEJ!

Måndag, första dagen på APU:n

Usch, trött är jag, ont i kroppen har jag. Fyfan, är klar nu för att åka till min APU plats. Skulle egentligen börjat kl 12 men min handledare ringde och sa att jag skulle börja kl 8 ist, sjysst.

Jag förstår verkligen inte varför jag har så ont, eller egentligen vet jag ju det - tror jag. Kan knappt ställa mig upp när jag har suttit, och kan inte gå normalt utan att det gör ont. Har så otroligt ont i hela höft partiet + rumpa. Stackars lilla cecilia..

Jag hoppas verkligen det blir en lugn dag idag, men det tråkigaste är nog att jag kommer skämas när jag ska gå dit och ba ; aah.. hej, jag är cissi är Ritva här? USCH!

Jag brukar inte skämas, för jag gör i princip allting utan att bry mig, men nu jevlaaar äre pinsamt.

hoppas det blir najs iallafall, har packat matlåda o allting så nu äre bara att borsta tänderna och dra!

Fail, hon ramlar! xd

Hahaha, jag kan inte sluta skratta. Fyfan asso, hahah!!!

Så himla trött..

Haallooooiee!

Sitter här vid datorn och ska alldeles strax börja knalla ner till bella&erik och snacka lite sedan blir det att dra till bussen! Ska nämligen möta min bebis, vi ska först åka och kirra massa saker sedan blir det hem och fixa sig och sedan draaa ut!

Hoppas på en super night säger jag bara, sover även hos min älskade älskling.

Men ska inte vara långvarig, ska spela lite need for speed och sedan draaaaaa!



(haha, ett tag sedan nu, men jag bjuder på den!)

I swear.

sova..

fryser, har ont i kroppen, ont i huvudet..

världens bästa cissi halkade ju nyss på isen och ramlade baklänges o slog i huvudet, fyfan vad ont det gjorde.. men nu ska jag krypa under täcket se på film och planera morgon dagen med älskling!


GOOOOOOOODNAAAAATTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!1

TAGGISSH!

Tagga till för kvällen med Lil Wayne - A milli!
Sjuuuukktt naajs, nu sminken! TJAAAAAAAAAAAAA!

No name.

Always in my heart, even though you are so far away.

Det finns mycket man saknar, det finns mycket man ångrar.
Men ändå får man leva med skulden, leva med att det är som är och ingenting kunde gått bättre.

Alla är inte perfekta för varandra, även fast man önskar att man vore.

Även fast man hade drömmar, även fast man verkligen önskade, så slår allting inte in.


Hur mycket man än vill glömma, även om man vill att allting ska försvinna, så är det inte säkert det gör.
Hur mycket man än ångrar att man gjorde de val man gjorde, så är det gjorda.
Och även om man önskade att man aldrig träffades, så gjorde man ändå det.
Hur mycket man än vill hata en människa som man en gång älskat, så går det inte.
Minnena lever kvar och hemsöker än mitt i natten, man försöker och försöker. Men det försvinner inte.
Det är lätt att älska, men svårt att sluta.
Det är lätt att uppleva, men svårt att glömma.
Det är vi själva som väljer den väg vi vill gå, vilka val vi tar.
Men även fast jag har gjort mina val, att du ska försvinna ur mitt liv.
Så är det någonting som stoppar mig att uppnå mitt mål, för det är någon som inte vill att det ska bli så.
Desto mer jag vill glömma dig, desto mer blir jag påmind.
Det är som det är en gummisnodd som släpper, och jag fallar in.

jag vill ha..

Jag vill ha..

Bli kär → pojkvän → lycklig länge → flytta ihop → förlovad → gift → skaffa bebis → bli mamma!

Usch, min dröm! Jag vill, jag vill.. Bebisar är så söta, älskar de! Åååh, vill ha, ge mig!

Tommy reeve - i'm sorry.



Jag älskar verkligen den här låten, den har så många fina/dåliga minnen!
Och varje gång jag hör den, tänker jag på precis samma sak.

Tidsfördriv.

kärlek
Du är kär nu
- Nep!
Du har sårat nån så de börjat gråta - Ja, en gång. Aldrig mer!
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Tyvärr så, jaa.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Det beror hur man ser på det
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Det beror hur man ser på det
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
- Jaa
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Jaa
Jag har smygit ut utan lov - Jaa
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Jaa
jag har en hemlighet som ingen vet - Naajhe, det tror jag inte
Jag har fuskat i ett spel - Ja, såklart!
Jag har struntat i ett prov - Nej

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
- Ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Beror på 
Jag kan inte svälja piller - Jo det kan jag
Jag har tagit mediciner mot depression - Neej
Jag har anorexi och/eller bulimi -Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det: Nej, en halv bara
Jag har vaknat gråtande - Tror inte så
jag har somnat gråtande - Jadå

DÖDEN
Jag hatar begravningar - Like heeeel
Jag har sett någon - ?
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Nej, patetiskt
Någon nära till mig har begått självmord - Nej

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Nej
Jag har sett en fallande stjärna - Nej
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Ja, det har väl alla? :p
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Haha .. a!
Har sparkat en kille mellan benen - Ja, och knäat :p
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej, men vill göra det
Druckit en hel liter mjölk på en timme - Har jag säkert
Jag har medverkat i en teater - haha, aa.. Jag var sämt
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - Jaa
Du har fångat en snöflinga med tungan - Aha fan
Jag har suttit på ett tak på natten - Jaa
Jag har aprillat någon - Jaaow!
Jag har åkt taxi - Ja
Jag har ätit sushi -  Nej, tur va?
Jag har åkt snowboard - Nej!

KLAAAAAAAAART!



Nu är mina älsklingar klara! Och gissa om de blev goááá? Oooohhja, det vart underbart goda! Har redan tryckt i mig tre styckna och nu ska jag gå och sno en till! :d

So damn right.

RIP!



RIP alla mina älskade smurfar som har drunkat i detta snö kaos.
</3

 

Kanel bullar är det bästa!

Just nu sitter jag och väntar på att mamma och jag ska kunna lägga in kanelbullarna i ungen, men dem måste jäsa först i en timme -.- Degen har ju redan jäst.. Usch, är så otroligt sugen på Cissi&Mamma bullar, finns ingenting bättre. Konstigt nog så är jag bara sugen på det utav allt vi har hemma, lixom.. Vi har ostbågar, chips, 4 olika ben&jerry's, choklad! Plus att jag hällde upp ett glas coca cola men har inte rört den ännu. Vi har lixom 6 liter coca cola hemma! Gissa om jag är överlycklig? Mamma köper aldrig de, men jag tvingade henne igår :) Hihiiee, jag lyssnar på en underbar låt just nu som heter Jason and deMarco - This is love. Och ja, jag vill ha kärlek! NU NU NU NU !! Får panik, älskar att ha en pojkvän finns ingenting bättre. Sova tillsammans, höra att man är finast i världen, bli värmd när det är kallt.. åååh.. ge mig..

Jag älskar sånt.

You don't need me anymore.
There's someone else behind your door.
She is waiting for you.
I'm nothing but an extra baggage now.

It hurts me to let you go,
but according to you I guess I just have to.
What else is there I could do,
when you don't want me anymore.

Jaja, jag är en liten tönt. Men jag älskar såna här "dikter" eller vad man ska säga!
Älskar både att skriva och läsa sånna, fast egentligen så är det ju bara sorligt.
Men skitsamma, det roar mig så det är ju najs antar jag!

The Script - Before the worst.

It’s been a while since the two of us talked, about a week since the day that you walked. Knowing things would never be the same, with your empty heart and mine full of pain. So explain to me, how it came to this? Let’s take it back to the night we kissed It was Dublin city on a Friday night with vodkas and coke, I was Guinness all night. We were sitting with our backs against the world, saying things that we thought but never heard. Who would have thought it would end up like this? But everything we talked about is gone and the only chance we have of moving on was trying to take it back before it all went wrong. Before the worst, before we met, before our hearts decided it’s time to love again. Before today, before too long. Let’s try and take it back before it all went wrong.

Jag vill ha..


(bild ifrån google.se)

.. En bebis. Jag vet att jag är sjuk som säger det i så tidig ålder. Men finns det någonting vackrare än bebis? Finns den någon person man kan älska mer än sitt barn? Åååh.. Jag vill spola fram tiden tills jag träffar min rätta, får en ring runt fingret och flyttar till en villa och skaffar bebisar! Och jag vill ha två barn, en flicka och en pojke! Jag har haft mina favorit namn nu ett tag, och det är Melisa och Felix. Åååh, ge mig nuuu!

Dagens lista.

Dagens humör: Överlycklig!

Dagens mående: Magen mår inte riktigt bra efter igår, annars är jag bara lite trött pga dålig sömn.

Dagens borde: Ingenting! :)

Dagens frisyr: utsläppt med krullar -.-

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: Mjukisar och en tröja!

Dagens planer: Göra klart bullarna med mamma sedan städa, får se om det blir utgång!

Dagens materiella vill ha: Sommarkläder!

Dagens fundering: Hur kan folk vara så barnsliga och idiotiska?

Dagens beroende: Ben&Jerry's :)

Dagens tråkigaste: Inget tråkigt idag. Idag är jag ju på toppenhumör!

Dagens längtan: Att jag ska gå ut på min APU

Dagens superlängtan: Till sommaren såklart!

Dagens tidning: Mitt i Botkyrka!

Dagens låt: The Script - Before the worst

 



OBOY!

Obooooyyiiee.. Nu är jag rätt så sur, usch .. Vissa människor kan verkligen göra mig sur. Jag får verkligen panik, så himla sur är jag, baajs! Tre saker du borde förstå :

1. Jag är lycklig, jävligt lycklig nu!
2. Jag är trött på alla dina barnsligheter!
3. Jag vill inte ha dig tillbaka, det är slut för länge sen o allt är borta!

Bajs på pankaka, fattar inte varför man måste förstöra vissas dagar.. bu.

Men nu ska jag och mamma baka kanelbullar, så FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU äckel böggggggggiiiiiisssssssssh, arg...

Sliten, död, bajs.

Kom hem för ett tag sedan, sov hos en kill kompis igår eftersom jag tänkte fel med bussarna. Trodde nämligen att den sena bussen skulle gå hem, sen när jag var på väg till den så insåg jag att den bara går på helger! Vilket cp panik jag fick då alltså.. Men nu är jag hemma, ska strax fortsätta spela need for speed och bara ta det lungt. Idag är verkligen inte min favorit dag!

Min mamma kommer också snart hem och då ska vi baka bullar, mums! Älskar, men kommer nog inte äta. För min mage vill inte ha någonting förutom vatten.. Bläää.

Kom på att nästa helg, alltså inte nu den som kommer utan nästa så ska jag fira två kompisar. Therese ena dagen och carolina andra. Och jag börjar min APU kl 08.15 på lördag och börjar på söndag kl 07.00, kul! Jag vet någon som kommer vara död.. Ärsch, skitsamma. Jag ska fan fira dem!

Men nu blir det NEED FOR SPEED - YÄÄÄY! :D

I love you mamie!




Freaky monday

TAGGAR UT NU !!!!!!!111

DAMP!

Jag vill ha långt hår
Jag vill ha pojkvän
Jag vill ha sommar
Jag vill bli och älska någon
Jag har panik
Ge mig en pojkvän
Gör mig kär
Kommer få panik
Vill sova brevid någon i natt
Jag kommer döda mig själv snart
Jag vill ha ha ha ha ha en pojkvän
Jag skulle göra allt för honom
Han skulle göra mig lycklig
Han skulle vara min
Jag skulle vara hans
Bara hans ingen annans
Jag vill ha pojkvän
Panik jävel
Jag vill älska någon
NU NU NU NU !!

I just wanna love

Sweet sweet baby!

Michelle Featherstone - Sweet Sweet Baby

Michelle Featherstone är nog min nya favorit, hon sjunger så underbart bra! Och denna låt, är min favorit låt just nu!

Helt slut..

Godmorgon!

Sitter nu vid datorn, helt klar för att åka iväg! Jag ska nämligen möta upp min älskling Prioo och åka och snacka med min praktik plats. Jag ska även få ett schema och så. Så om en timme ungefär så ska jag börja bege mig ner till bussen för att möta Prio i tumba och sedan åka till praktik platsen.

Calle den jävlen är så avundsjuk över att jag har en bra praktik plats som jag är nöjd med så han sitter och mobbar mig om att jag ska byta blöjor och grejer, han är bara avundsjuk..

Jag tycker faktiskt att det ska bli jätte roligt att börja praoa nästa vecka, skönt att få en omväxling ibland! Och vem vet, kanske ger en gamling sitt barnbarns nummer till mig?! - Hahaha.. Nej jag skojjade bara.

Nu så funderar jag på om jag ska plocka upp i mitt rum och lite så, men tror inte jag orkar det. Så det blir nog att borsta tänderna, fixa disken (så mamma blir glad när hon vaknar) och sedan kolla tv tills jag ska gå.

PYYYYYYYSS HEJ!