45 things a girl wants but will never ask for.

1 . Touch her waist.
2. Actually talk to her.
3. Share secrets with her.
4. Give her your jacket.
5. Kiss her slowly.

Are you remembering this?

6. Hug her.
7. Hold her.
8. Laugh with her.
9. Invite her somewhere.
10. Hangout with her and your friends together.

KEEP READING

11. Smile with her.
12. Take pictures with her.
13. Pull her onto your lap.
14. When she says she loves you more, deny it. Fight back.
15. When her friends say i love her more than you, deny it. fight back and hug her tight so she cant get to her friends. it makes her feel loved.

Are you thinking of someone?

16. Play with her hair .only if she hasnt spent 382745623 hours on it .
17. Kiss her unexpectedly.
18. Hug her from behind around the waist.
19. Tell her shes beautiful.
20. Tell her the way you feel about her.

One last thing you need to do to show her you actually do mean it.

21. Open doors for her, walk her to her car- it makes her feel protected, plus it never hurts to act like a gentleman.
22. Tell her shes your everything – only if you mean it.
23. If it seems like there is something wrong, ask her- if she denies something being wrong, it means SHE DOESNT WANT TO TALK ABOUT IT- so just hug her
24. Make her feel loved.
25-kiss her in front of OTHER girls you know!!!!*

THEY MIGHT DENY IT BUT THEY ACTUALLY LIKE
AND KINDA WANT YOU TO TICKLE THEM

26-dont lie to HER.*
27-DONT cheat on her.*
28-take her ANYWHERE she wants
29-txt messege or call her in the morning and tell her have a good day at work {or school}, and how much you MISS her.
30-be there for her when ever she needs you, & even when she doesnt need you, just be there so shell know that she can ALWAYS count on you.*

ARE YOU STILL READING THIS? YOU BETTER BECAUSE, ITS IMPORTANT

31. Hold her close when shes cold so she can hold YOU too.
32. When you are ALONE hold her close and kiss her.*
33. Kiss her on the CHEEK; (it will give her the hint that you want to kiss her).*
34 . While in the movies, put your arm around her and then she will automaticall y put her head on your shoulder, then lean in and tilt her chin up and kiss her LIGHTLY.
35. Dont EVER tell her to leave even jokingly or act like youre mad. If
shes upset, comfort her.


REMEMBER ALL THESE THINGS WHEN YOU ARE
WITH HER NEXT

36. When people DISS her, stand up for her.*
37. Look deep into her EYES and tell her you love her.*
38. Lay down under the STARS and put her head on your chest so she can listen to the steady beat of your heart, link your fing ers together while you whisper to her as she rests her eyes and listens to you .
39. When walking next to each other grab her HAND.*
40. When you hug her HOLD her in your arms as long as possible*

MAKE SURE SHE KNOWS SHES LOVED

41. Call or text her at night to wish her SWEET DREAMS*
42. COMFORT her when she cries and wipe away her tears.*
43. Take her for LONG walks at night.
44. ALWAYS Remind her how much you love her.*
45. sit on top of her and tell her how much u love her and then bend down to
her face and kiss her while sitting on her.

yo ull never know when she needs just a lil more love.

Memories.

Jag har kommit fram till en sak --> Jag vill ha pojkvän igen! Men inte då vem som helst, utan någon som verkligen är bra för mig, och som jag är bra för! För måste erkänna att det känns väldigt tomt inom en när man inte är kär någon mer. Så jag vill verkligen hitta någon som är bra för mig, som kan göra mig lycklig!

Det jag absolut saknar mest med att ha pojkvän är nog känslan om att vara älskad och kunna somna brevid en person. Så satt och kollade igenom mina bilder nyss och hittade den här bilden. Det var någonting mig ex skrev till mig mitt i natten, gissa om jag vart glad när jag vaknade då? Men då var jag ju i och för sig grymt kär också, det var ju lixom ett och ett halvt år sedan! :)

Jag vill fan ha en pojkvän nu, någon som jag kan umgås med i sommar, någon jag kan bli lycklig med och någon som jag kan älska! Men det är så himla svårt att hitta någon, eftersom jag bara är äcklad av alla killar just nu, usch och blää! Men jag ska hitta min prins, och honom ska jag verkligen göra lycklig! Ska ställa upp för honom i vårt och torrt, inte ljuga eller någonting. Det kommer bli perfekt.

Phone Sexx.

Take me to a high place, take me to a world of grace, take me to you. It's only you who know what truly am, so here I stand, And I'm falling down on my knees before you, on my knees before you, heal my heart, make it clean, give me a new start, let me see, you and me. It's only you who make me whole, I give you my soul, my all my everthing to you. It's only you who know what truly am, so here I stand, And I'm falling down on my knees before you, on my knees before you, heal my heart, make it clean, give me a new start, let me see, you and me.

FIEEEEEESTA!



Grymt lyckad kväll igår!

Some random shit.





Ett enda ord kan betyda så mycket. En enda blick kan säga mer än tusen ord..
Världen stannar då din blick faller in i mina ögon, tiden står still då du ömt viskar i mitt öra, då dina händer sveper genom mitt hår och ingen kan få mig att känna som du.

Lycka är ett val - inte ett tillstånd.

Jag vill ha en pojkvän, jag vill bli kär!

APU

Ohshit.. När jag kommer praoa så börjar jag först klockan 12.00 och jobbar till klockan 21.00 och tar 22.17 bussen hem, är hemma runt 23.00 somnar vid 23.30 sedan dagen efter kommer jag börja kl 07.00, vilket betyder att jag måste gå upp kl 05.00 för att hinna med 06.18 bussen, sedan slutar jag 16.00 och tar 16.45 bussen hem är hemma vid 18.00. Sedan dagen efter börjar jag 12.00 och så forsätter det! Snacka om lite sömn jag kommer få.. Från klockan 23.30 till kl 05.00..

Jag gillar inte att detta kommer hålla på i en månad, bajs prao..

Gud, ge mig vår..



hittade den här video:n på Ida&Emilia's blogg, och jag vill bara ha vår.. Och det ser ju hur härligt ut som helst att åka longboard! GE MIG VÅR!

You were my eyes when i couldn't see.

Tjenis penis!

Sitter nu och sminkar mig lite lätt, har även satt på en mjukis dress - skönt! :) Snart så ska mamma sjussa mig till Vårsta så ska jag möta CalleBalle, sedan blir det att åka till skolan och lämna in en grej inför APU:n sedan blir det shoooopping! - Najsnajs.


Ikväll vet jag inte vad som händer, men det kommer ju alltid upp massvis på kvällarna så det är bara att haka på då! Men nu ska jag försöka göra någonting åt detta onormala hår sedan åka iväg!

PUSS!

In my head.

Take care.



Haaaalo! :))


Det var ett tag sedan jag skrev någonting "seriöst", fast om jag ska vara ärlig så skriver jag aldrig någonting seriöst, bara för att .. jag är inte seriös! :)

Dagen har gått bra, började med att jag fick sjuss av min söta mami till tumba eftersom SL är dummisar. Så jag gick upp till presbyrån och köpte mig en halv liter RedBull och en liten bulle! När jag kom till skolan så hade jag - Datakunskap's prov! Och måste säga att det gick GRYMT! - Tror att jag får MVG! :)

På medicinsk grundkurs lektionen fick vi tillbaka våra prov, och jag fick VG - så grymt besviken över mig själv så det är inte sant.. Och inte nog med det, jag fick tillbaka min uppsatts i Svenska och jag fick äckliga G+!! Så jag blev så sur så jag knöggla ihop den och kastade den i paperskorgen, tills jag fick veta att vi skulle använda oss av den på lektionen, så fick se den igen..

Jag förstår verkligen inte vad som gick snett, jag är så himla besviken på mig själv så det inte finns.. Känner mig verkligen grymt dålig! För det är inte likt mig att få G grejer, usch..

Aja, livet går vidare iallafall.. Efter skolan så åkte jag med mami till Skärholmen och shoppade lite, vi åt även hamburgare :) Mumsi.. Sedan när jag kom hem hoppade jag in i duschen och käkade! Så nu sitter jag här, har verkligen inte varit hemma länge..

Såå.. Imorgon ska jag åka och shoppa mera med min bebis Priiiooo! Hoppas på att jag hittar någonting fint då :) Köpte även två nya och ur snygga + ur sköna bh:ar igår, majaius!

Men nu ska jag smsa Calle angående imorgon, sedan ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att förhoppningsvis möta Calle och sedan åka till skolan och lämna en sak och sedan shoppa!


Och vet ni? Jag är borta nu ifrån skolan i hela 6 VECKOR!!! Jäääklar vad skönt det ska bli.. Eller juste jag ska upp och snacka med rektorn imorgon också, måste klaga på en lärare som går mig på nerverna och jag orkar inte skälla ut henne längre, blir så less på henne så det är inte sant.

GODNATT! <3

wiie

där är han! <3

Haalllluu

Vart är min älskling?

...

.. det gick bara.. så fort..

Whata fuck..

So live like you mean it
Love 'til you feel it
It's all that we need in our lives
So stand on the edge with me
Hold back your fear and see
Nothing is real 'til it's gone

Dear John.



Den här filmen måste jag verkligen se när den kommer ut! Åååh, älskar! Den får mig verkligen att känna hur kärlek en gång var, och ja! Jag saknar det!

kom fram till en sak!

Jag har haft sånna rygg smärtor den senaste tiden nu, och jag vet nu vad det beror på! Det är för att jag är för smal o för otränad. Så jag måste gå upp i vikt eller träna mer nu, men grejen är den att jag orkar inte träna. Och jag kan inte äta min vikt, har försökt upp i vikt, men jag kan inte det :p Så calle sa att jag ska äta ännu mer, men jag kan inte det för då får jag ont i magen för jag har magproblem.. Så vi kom fram till att jag är ett problem barn.. är fan det.

Måste gå upp i vikt, men kan inte det. Så försöka äta mer = tummen ner, eftersom jag har magproblem och får as ont i magen då. Vilket underbart liv man lever!

Jag är så jävla happy!

Jag är lycklig, lycklig, lycklig - nannannaa!

Just nu sitter jag och talkar med mina bebis vän Calle på msn och noppar mina ögonbryn! Jag har fixat o frixat idag utav bara satan, jag har även fått min mamma att köpa min älska jeans jacka, ååh så lycklig! Jag har fått calles pappa att skratta tills han började gråta! Och imorgon ska jag åka och testa en bikini, jag är LYCKLIG!

Livet är underbart jaaaaaaao!

kom nyss ur duschen även, hihihijojojoje! Ska snart plugga inför hoooooorprovet jag har imorgon, sug min lilla stjärna! Men nu ska jag runka balleh så måste dra!
HEEEEEEEEEEEEJ!

BÄSTEVÄN!



Jag älskar att Calle's pappa älskar denna bild och skrattar tills han gråter när han ser den! :d

A drop in the ocean.



Idag är det prick ett år sedan det hände, och jag ångrar det av hela mitt hjärta! Hatar att jag kom på det precis, och nu hatar jag den här dagen! Supa sig full låter bra visst?
Förlåt..

Don't know if I like your perfect style

I promise you right now
I never let you down
Ready, set, go it's time to run
The sky is changing we are one
Together we can make it while the world is crashing down
Don't turn around

Läppbalsam som smakar öl! (y)



Egentligen undrar man vad det är för nya påhitt som alla kommer på, lixom .. Läppbalsam som smakar öl? Jag har redan läppbalsam som smakar coca cola och fanta, men öl? haha, låter roligt. Men självklart vill jag testa den! :d haha..

I'm just a kid and life is a nightmare.



Den här bikinin ska jag beställa, den här i svart och även en i rosa! Den kommer verkligen sitta perffa på min lilla kropp! :)

Ke$ha - Kiss 'N Tell.

Woohha-a-ohooh
You got a secret
woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
woohha-a-ohooh
Somebody leaked it,
And now some shits about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Your looking like a tool not a bawler
Your acting like a chick, why bother?
I can find someone way hotter
with a bigger wow... well
'Cause on top of all the ways that you messed up
You weren't smart enough to keep your stupid mouth shut
I'm so sick of it
I've had enough
I hope you cry

<3



GSHP
Jag ville fan aldrig förlora dig..

Shopping



Jag älskar shopping, men gillar inte hur dyrt det blir. Här finns två bikini's, en jeans jacka och smycken jag vill ha! Ska jag beställa eller inte?! PANIK!

Funderingar..

Sitter och funderar på en jävla massa skit just nu, och det är inte roligt! Jag hatar verkligen när jag börjar tänka igenom massa saker och bli påmind om massa skit, usch och fy.. Blir väl att smsa min älskade Calle som alltid har tid att lyssna på mig när jag har massa skit att berätta! Fast jag är glad, men ändå cp något humör på samma gång.. Nej fuck this shit, tv + choklad så blir jag happy!

Human.



Åååh, älskar..

Ingen rubrik.

i said i would go out for a while and you asked for how long i'd be gone, i could see in your eyes you knew something was wrong.. you were right.

bikini problem..





Sitter och kollar runt på bikini'sar till sommaren, och hittade den här sötingen, den kommer ifrån puma och kostar 400 :- lite dyrt, men vafan! Den här sommaren är min kropp värd att bära en dyrare bikini, haha.. Funderar på om man ska beställa den här eller vänta till sommaren kommer och titta mer då, vill ju ha en vit bh bikini och en vit trekant's bikini.. hum, problem.

Nu är det helg!

Moi moi!

Sitter nu vid datorn och gregglar efter Bobby-mannen, snyggingen själv! Sitter även och har as ont i magen för är så himla mätt!

Dagen i skolan började med att jag åkte till tumba för att åka till skolan, men mötte Patrik och satt med honom och snacka en stund så missade 46 bussen, så jag tog ist 06 bussen. Trodde jag skulle åka ensam, men som tur va kom Priyanka sötisen och åkte med mig!

Första lektionen var datakunskap, och alla datorer var sega så det vi satt mest och kollade på sommar kläder, och jag längtar! Kjol, shorts, klackskor, bikini - kan knappt vänta! Känner verkligen att den här sommaren kommer bli greeeejt! Calle tar också körkort snart så vi ska åka och köpa glass i hans bil, vi ska åka och mysa vid stranden och allt, älska! Alla lektioner gick bra, och på medicin så fick jag veta att jag fick MVG på en inläming och VG+ på en annan, så jäva bra!

Efter skolan åkte jag o gjorde en synundersökning eftersom jag ska ansöka om körkorts tillstånd, och min syn var bra. På vänster öga var det 0.9, höger var 0.95 och båda tillsammans hade 1.0 - fett bra! Sedan åkte jag och handlade kebab rulle och mötte Calle, Max och Vlad på pizzerian, så snacka med dem och Calle visade sin tattoo som var skit snygg! Max och Vlad satt och spelade på sånna där spelatomater, Max förlorade sina pengar och ångrade att han spelade, haha ..

Så nu är jag hemma och funderar på om jag ska hoppa in i en dusch eller inte. Vi får helt enkelt se! Och imorgon så är jag ledig, hur skönt som helst. Så ska nog på dagen sitta och plugga massa eftersom har tre prov nästa vecka, och sedan är jag borta ifrån skolan i 6 veckor, najs najs!

Det är ju snart lov, ooooh vad jag längtar, kommer ha så himla rå kul! Haha, lycklig like heeeeeeeeeeel! Men nu ska jag hitta på någonitng, så heeeeeej!

Me likes!







Yummie, här är godingen Bobby! Är han inte hur snygg som helst, vill bara äta upp kroppen!
Nej, fyfan vad snygg kropp människan har alltså!

HAHAHAHHA

Till: Sonen
Sms: Du får inte runka i vardagsrummet. Vi får gäster i kväll. Puss /Ma
Svar: Va?

Förklaring: Skulle skicka till min son att han inte fick stöka i vardagsrummet. T9 Skrev runka. Till mitt försvar så är det min sons gamla telefon. Han måste lagt in ordet runka.

...

You've got one more chance to do right - and it's tonight.

It's my life. My own words I guess



Yeah...
It's my life...
My own words I guess...

[Verse 1]
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her
But what happens when karma, turns right around and bites you?
And everything you stand for, turns on you, despite you?
What happens when you become the main source of her pain?
"Daddy look what I made", Dad's gotta go catch a plane
"Daddy where's Mommy? I can't find Mommy where is she?"
I don't know go play Hailie, baby, your Daddy's busy
Daddy's writing a song, this song ain't gonna write itself
I'll give you one underdog then you gotta swing by yourself
Then turn right around in that song and tell her you love her
And put hands on her mother, who's a spitting image of her
That's Slim Shady, yeah baby, Slim Shady's crazy
Shady made me, but tonight Shady's rocka-by-baby...

[Chorus]
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back...

[Verse 2]
I keep having this dream, I'm pushin' Hailie on the swing
She keeps screaming, she don't want me to sing
"You're making Mommy cry, why? Why is Mommy crying?"
Baby, Daddy ain't leaving no more, "Daddy you're lying
"You always say that, you always say this is the last time
"But you ain't leaving no more, Daddy you're mine"
She's piling boxes in front of the door trying to block it
"Daddy please, Daddy don't leave, Daddy - no stop it!"
Goes in her pocket, pulls out a tiny necklace locket
It's got a picture, "this'll keep you safe Daddy, take it withcha'"
I look up, it's just me standing in the mirror
These fuckin' walls must be talking, cuz man I can hear 'em
They're saying "You've got one more chance to do right" - and it's tonight
Now go out there and show that you love 'em before it's too late
And just as I go to walk out of my bedroom door
It's turns to a stage, they're gone, and this spotlight is on
And I'm singing...

[Chorus]
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back...

[Verse 3]
Sixty thousand people, all jumping out their seat
The curtain closes, they're throwing roses at my feet
I take a bow and thank you all for coming out
They're screaming so loud, I take one last look at the crowd
I glance down, I don't believe what I'm seeing
"Daddy it's me, help Mommy, her wrists are bleeding,"
But baby we're in Sweden, how did you get to Sweden?
"I followed you Daddy, you told me that you weren't leavin'
"You lied to me Dad, and now you make Mommy sad
"And I bought you this coin, it says 'Number One Dad'
"That's all I wanted, I just want to give you this coin
"I get the point - fine, me and Mommy are going"
But baby wait, "it's too late Dad, you made the choice
"Now go out there and show 'em that you love 'em more than us"
That's what they want, they want you Marshall, they keep.. screamin' your name
It's no wonder you can't go to sleep, just take another pill
Yeah, I bet you you will. You rap about it, yeah, word, k-keep it real
I hear applause, all this time I couldn't see
How could it be, that the curtain is closing on me
I turn around, find a gun on the ground, cock it
Put it to my brain and scream "die Shady" and pop it
The sky darkens, my life flashes, the plane that I was supposed to be on crashes and burns to ashes
That's when I wake up, alarm clock's ringin', there's birds singin'
It's Spring and Hailie's outside swinging, I walk right up to Kim and kiss her
Tell her I miss her, Hailie just smiles and winks at her little sister
Almost as if to say..

[Chorus/Outro]
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back...

In the face of change.



Den här låten älskar jag men både hatar på samma gång, låten till talar verkligen mig. Den ger mig minnen som är faktistiska och helt underbara, men på samma gång ger den mig dem minnen som jag vill förtränga, det dåliga minnena. Låten får mig verkligen att tänka på en gamal kärlek, vilket är så skönt med låten. Den gör mig så varm inombords, även fast den tänka på en gamal kärlek som jag inte känner ett dugg för, men det är minnena som den ger, de som är fantastiska, underbara och super bäst. Men för något år sedan var den här låten den låten jag satt och böla till, men nu känner jag bara när jag lyssnar att jag aldrig ska hamna i den skiten jag har varit i tidigare, utan ska hitta någon som verkligen tycker om mig för den jag är och verkligen kan göra mig lycklig!

I love this song.

It is the only thing I need.

Det finns bara en sak jag behöver & det är - En pojkvän. Lixom, nu sitter man helt ensam hemma och har ont i magen, fryser, är sjuk, ont i axlar&rygg. Nu skulle det verkligen sitta perfekt med en pojkvän som är bra för mig, en som inte för illa mig, kallar mig saker eller säger hela tiden att jag gör fel, någon som kan ta hand om lilla mig när jag är sjuk.

Lixom, när man känner en killperfym så tänker man bara på hur mycket man vill ha den närheten igen, hur man vill ha den kärleken! Det är sjukt, har viljat vara singel ett bra tag nu och därför jag har jag ingorerat mina chanser, men nu vill jag verkligen ha en kille. Känner bara att jag vill ha någon som kan göra mig glad när jag är sur och få mig att vara lycklig! Inte för att jag är olycklig nu, men den känslan man får när man är med sin pojkvän är ju bara för underbar, att kunna vara en annan person's egendom, att bli skyddad och älskad!

Det finns verkligen ingen bättre känsla än kärlek, att vara kär i en annan person. Att kunna säga att man älskar personen, att säga alla saker man säger när man är kär. Att få höra att man är den finaste i personens ögon, att få veta att man verkligen är allt personen vill ha! ÅÅÅH! Jag vill ha!!, och jag ska fixa. Men den här gången ska jag fixa någon som verkligen gör mig super happy och som inte sårar mig genom att hela tiden välla massa skit över mig, för jag är värd någonting bättre.

Men saken är den, att det är svårt att hitta någon. Jag har så stora krav på mina killar, och minsta lilla fel så dissar jag på en gång. Visst man ska inte bara gå på utsidan, men jag måste verkligen ha min kille som jag vill ha honom. Visst jag känner några som jag tror jag skulle passa perfekt med, men sedan kommer ju de där med utsidan. Och det är synd, när personerna är så söta och säger massa gulliga saker så man bara vill dö. Men får väl försöka att inte vara så kräsen den här gången då, men ett måste är gröna ögon! Och magisar.

Jag har verkligen älskat gröna ögon så länge jag kan minnas, det är nog för jag själv vill ha det. Men det är så fint, usch så fint det är ..

Asså jag får panik, vill bara mysa sönder med någon, ha någon att kalla min älsklingsbebis, men det är to hard. Om vi säger så här, skulle jag ha en pojkvän nu, så skulle jag först skriva massa söta grejer, sedan be honom komma hit och bara lägga mig och kolla film under en filt och vila mot hans bröst, höra hans hjärtslag. åååh.. Nu blir jag kär, i bara tanken av att ha en kille.. så nu ska jag sluta skriva och ist leta efter min bebis!

Summer times!





Ge mig sommar, ge mig shorts&kjol, låt mig bada, låt mig sola, låt mig bli brun!

Bästa helgen ever!



Först och främst måste jag säga att detta team jag har gått med i på Facebook är så jävla grymt, haha.. Sitter och as garvar åt den. Men det är ju sant! :)

Jag har nu en stund suttit och fixat med mitt nya super snygga album på facebook - Sweet dreams mikaela, see you in ten minutes! :)) Där jag har börjat att lägga upp bilder när en tjej i min klass sover i skolan, hon sover alltid på lektionerna och bara för jag har så tråkigt så måste jag fota det! :)

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan hoppa ner i sängen och läsa om jämnständigheten, eftersom jag har uppsatts på onsdag, buu! Men ni får sova så sött, för det ska jag! (och drömma om prinsen) hihi hoho höhööe!

PUUSSSS!

...

blää på dig sötnos!

paaaaaaaaaarty!

Samhälls/Matematik.



Ooohshit, jag är svin trött och har världens värk i ryggen! Idag har jag verkligen rå pluggat, har gjort 2 test i matte, har svarat på massa frågor inför provet i samhälls kunskap! Jag är duktig faktiskt.. Jag tror jag ska repetera lite grann med mami i samhälls kunskap så jag sätter ett MVG på provet, jag hoppas ju verkligen det! Men men, det är en ny lärare och vet inte hur hon betyg sätter. Men hon sa att man kan provet bra om man kan frågorna, och kan ju dom i pricinp utantill! :d

Jag vet verkligen inte vad jag har för fel på min rygg, för något måste det vara! Nu för tiden har jag jätte ofta ont i ryggen, kanske gravid? HAHA! - Nej skojja bara. Det är jag 100 % säker på att jag inte är. Men ska snacka med mami så vi får åka till doktorn eller någonting, kanske sitter fel när jag sitter ner ? Äsch, det suger. Jag är 16 år och har rygg ont, det ska man inte ha! Men nu känner jag att jag behöver en varm dusch och mycket bubbel!

Ha en bra alla hjärtans dag fortsättning nu! För min dag har varit underbar, har suttit och flinat så där dumt till sms, hihi! I think someone is in löööve!

ÄLG!



Älg-jävlarna äter upp vårat träd, nej nu jävlar - Fram med bössan!

I miss you so.

I'd come for you. <3

I can't believe I said I'd lay our love on the ground,
But it doesnt matter 'cause I made it up forgive me now
Everyday I spend away my souls inside out
Gotta be some way that I can make it up to you now, somehow..

Alla hjärtans dag.


Jag vill ha dig här nu älskling. Vill bara slänga mig i din famn och pussa dig över hela kroppen!
<3



Ursch, min kropp..

Haalo!

Sitter man här då, vid datorn - nyvaken i princip. Och ont i kroppen har jag, känns som om jag har haft sex hela natten.. Idag ska jag bara ta det lungt, tänkte att jag skulle plugga nämligen. Har ganska mycket att stå i om jag ska lyckas nästa vecka haha..

Bara tanken av att jag ska sitta i en skrivsal mellan 12 till 3 på onsdag och göra uppsatt gör mig nervös. Måste få bra ju, eftersom jag ligger på VG i svenska så måste jag göra bra på uppsattsen så jag kan höja mig till mvg, annars får jag panik!

Idag är det ju alla hjärtans dag, vilket betyder bajs! Hatar verkligen den här dagen har jag kommit fram till, lixom.. Varför finns det, lixom, jag tycker att bara dem som har en partne kan fira vi andra kan typ supa oss fulla haha! Förra året så var jag med en kompis och firade alla hjärtans dag genom att baka bullar och sedan mötte vi två killar som fick köpa några bullar av oss för en viss sak :p haha.. Året innan var jag med min då bästevän elin, enzo och mitt ex viking. Jag kommer ihåg att jag ville hem men dem tvingade mig. Så satt hemma hos mitt ex och kollade när enzo och han spelade wow, wie kul.

Nää, nu är det bara för mig att hitta min prins alltså! Behöver verkligen någon som tar hand om mig, haha .. Eller menar inte så, men någon som pussar på mig och sover med mig. Det är ju som en drog! Men innan sommar lovet så ska jag haffat en kan jag ju säga, man har ju vissa span! hihi..  Nämen, på sommaren är den finaste tiden på året att ha en pojkvän, allting blir så mysigt! wie. Desutom vill jag köpa pressenter till någon kille, köpa en perfym som jag sedan kan spruta på honom och bli hög på hans hals, bästa känslan! :)

Jag har inte skrivit så mycket den senaste tiden, men det är bara för att jag inte har haft tid. I torsdags hade vi skola, och den dagen var helt onödig. Vi hade typ 2 riktiga lektioner och vi slutade fyra, bajs. Sedan efter skolan åkte jag och mötte mitt ex's syster och lämnade ett par örhängen jag fick av han. Sedan bar det hem och plugga.

I fredags orkade inte jag åka och rida i farsta, så jag följde rådet min papi sa "åk och rid på *pip* ist, det är ju gratis" haha, nej skoja. Jag pluggade o så på dagen!

Men nu ska jag gå och duscha, hej! :D

Ingen rubrik.

We fall.

I can't handle the pain
This life is so hollow
And I can't make the rain
To drown my own sorrow
And I can't stand this life
When you are my poison
I'm cut by a knife. Of your devotion

I've no reason, I've no reason to live all like this
Collect this dust from lies and grief and promises

Skön dag!

Haaaaaaaalo!

Kom precis hem då! - Dagen har varit hur skön som helst måste jag säga. Började med att vi hade matte, och det gick bra jobbade med Darling, sedan i slutet av lektionen fick jag beröm av min lärare, wie. Sedan hade vi vård och omsorg, då var vi i bädd rummet och gjorde praktiska övningar. Jag fick vara den sjuka som låg i en säng och dom hållde på med mig, ahha.. Det var inte kul, det var jätte obekvämt! Sedan efter lunchen hade vi mentors tid och jag var skit sur för jag hade jätte ont i magen. Sedan så slutade vi, eftersom på medicin så fick vi en uppgift om residenta bakterier, så jag och Sandra gick och gjorde det i bibloteket. Sedan var samhälls kunskapen och idrotten inställd, greeeeejt ! Så nu är jag hemma och ska städa mitt rum sedan ska jag plugga inför provet imorgon!

Men nu måste jag rappa på, eftersom jag är den segaste tjejen i hela världen!
puss!


Om du vore en cooc's boll, så skulle jag äta upp dig.

Jag älskar att handla.

Det finns väl ingenting bättre än att shoppa? - NEJ! Så nu tänkte jag slänga in lite bilder på några av de köp jag har gjort denna månad.


Block ljus, 159 :- st.
Katt ljus hållare, 249 :-


Skor ifrån Din sko, 299 :-


Tjocktröja ifrån H&M.

Jag har köpt 4 andra tröjor och en väska också, men jag orkar inte fota allting. Hihi, jag älskar att shoppa! Så .. Pengarna får försvinna!

<3



when nothing goes right.. go left.

Vård och omsorgs helvete.

Nu tror jag att jag smäller av, av all denna trötthet. Är så grymt trött, men måste göra klart den här skiten, har 13 sidor kvar att läsa, och bara under 5 sidor har jag skrivit de här för att träna på till provet :

Vård och omsorg
Hälso- och sjukvårdslagen :
Hälso och sjukvårdslagen (HSL) är en ramlag, med ramlag menar man att alla som söker vård ska få det och om man kommer ifrån en speciell religion så ska man om man är t.ex muslim inte få kött i maten om man säger att man inte vill. Denna lag är skriven utifrån ett humaniskt synsätt. Hälso och sjukvårdslagens mål är att alla ska få en god vård på lika vilkor, samt att den ska ges med respekt för människornas lika värde. Den personen som har störst skada ska gå i förtur.

* Hälso och sjukvårdslagen ska åtgärda för att medicinskt förebygga, utreda och behandla sjukdomar och skador. Det ska även ta hand om de avlidna och sjuktransporter.

* Målet för hälso och sjukvårdslagen är att alla ska behandlas på lika villkor för att uppnå en god hälsa och vård. Vården ska respektera alla personer för dem de är och de som har störst behov av vård ska få förtur.

I HSL finns det bestämmelser om att :
1. Vården ska vara lätt tillgänglig för alla.
2. Patienten ska ha rätt till självbestämmande och integritet.
3. Hälso och sjukvården ska verka för goda kontakter mellan patient och sjukvårds personal, för kontinuitet och säkerhet för patienten.
4. Vården ska ges i samråd med patienten och samordnas på ett ändamålsenligt sätt.
5. Varje patient ska ha rätt till en medicinsk bedömning om det inte är uppenbart obehövligt.
6. Patienten ska ha rätt att få begriplig information om sitt hälso tillstånd, hur och vilka undersökningar som ska genomföras, samt den vård och behandling som finns. Om patienten inte kan ta emot information får den ges till närstående.

Socialtjänstlagen :
Socialtjänstlagen är en målinriktad ramlag som visar hur kommunens socialtjänst bör utföras. Varje kommun kan utföra sin socialtjänst utifrån befolkningsstruktur, ekonomi och efter de lokal behov som finns, men lagens mål MÅSTE alltid uppnås. I socialtjänsten räknas omsorg om personer med funktionsnedsättningar, äldreomsorg, hjälp till barn med särskilda behov, försörjningsstöd till personer som saknar inkomst och behandling för personer som är drogberoende.

Kap 1. Samhällets mål.
Samhällets socialtjänst skall på ett rättvist sätt ge människorna ;
1. Ekonomiska och social trygghet.
2. Jämlikhet i levnadsvillkor.
3. Aktiva deltagande i samhällsliv.

Man ska se till att barn under 18 år får de bästa dom kan få.

Kap 2. Kommunens ansvar.
Kommunen har det största ansvaret för att de personer som bor och vistas i kommunen ska få det hjälp och stöd det behöver. Om man kommer ifrån en annan kommun till en ny ska man få den hjälpen i den nya kommunen, även om man bara är på besök. Kommunen får överlåta en annan uppdragsgivare att utföra kommunens vård och omsorgs uppgifter, men det är alltid kommunen som har ansvaret. Men man får inte ge myndighetsutövning till en annan uppdragsgivare.

Kap 3. Socialnämndens uppgifter.
Det är socialnämnden som har ansvar för socialtjänsten. Socialnämnden ska :
1. Göra sig väl förtrogna med levnadsförhållanden i kommunen.
2. Medverka i samhällsplaneringen, arbeta för en god miljö och utforma nya och äldre bostadsområden.
3. Verka för att kommunikationer och offentliga lokaler är tillgängliga för alla.
4. Samarbeta med andra samhällets organ, organisationer, föreningar och enskilda främja goda miljöer i kommunen.
5. Svara för omsorg, vård, stöd, service och ekonomiska bistånd till enskilda och familjer.
6. Informera om socialtjänsten i kommunen genom uppsökande verksamhet.

Uppsökande verksamhet betyder att socialtjänstens personal ska informera, erbjuda grupper och enskilda sin hjälp och vara uppmärksamma på olika problem och behov som finns.

Socialnämnden ska verka och förebygga förhållande samt skapa en god miljö för grupper som barn, ungdom, äldre, ensamstående föräldrar, personer med funktionsnedsättningar, drogmissbrukare och hemlösa. Dem ska även samarbeta med polis, skola och frivilliga organisationer. Det ska dygnet runt finnas en social jourverksamhet som man ska kunna nå, dit ska man kunna vända sig till vid akuta problem som tex kvinnomisshandel. Dem ska även göra så det finns jobb, bostäder och utbildning för kommunens invånare.

Kap 3. Kvalitet inom socialtjänsten.
Socialnämnden är ansvariga för att socialtjänsten är av en god kvalitet, och att personalen har en lämplig utbildning och erfarenheter. Socialtjänsten ska hela tiden arbeta för att utveckla och säkerställa kvaliteten inom socialtjänsten.

Kap 3. Individuellt inriktade insatser.
Socialtjänsten ska tillsammans med den enskilde utforma och genomföra insatser för personen.

Kap 4. Rätten till bistånd.

Kroppen är död.

Haaaolo!

Har precis kollat klart på Biggest loser, har verkligen börjat älska det programet nu! Men tycker det är så roligt att se hur mycket dem går ner varje vecka. Men nu är det slut och det är dax för att plugga, buu..

Efter skolan gymmade jag med Sandra, det gick jätte bra men är ganska död. Började med att springa på rullband och svettas sönder, sedan blev det sit-up's på en konstig sak med en vikt mot bröstet, sedan så cycklade vi! Det gick jätte bra och är stolt över mig själv som har börjat gymma. Känner att om jag inte gymmar nu så kommer jag se ut som en köttbulle i sommar, och det kommer bara resultera i att jag inte kommer visa mig på stranden, för jag tycker verkligen inte om mig kropp. Och hatar att visa upp den för andra, känns äckligt att andra ska kolla på en, usch..

Sedan åkte jag iallafall till tumba och köpte mig en tjock tröja som jag tyckte jag var värd! Sedan så mötte jag Klarre vid bussarna och snackade med han på bussen. Jag gick av i vårsta för att möta upp mamma, för vi skulle handla. När jag kom hem sprang jag in i duschen, och usch.. Vad skönt det var!

Sedan har jag bara degat med banan och äpple, najs! Men nu är det att plugga Omvårnad, har prov på torsdag.. Tycker det är väldigt mycket nu i skolan. Lixom så här ser våra sista veckor ut :

Torsag : Omvårdnads prov (stort)
Måndag : Medicinsk grundkurs prov
Tisdag : Samhälls kunskaps prov
Tisdag : Matte prov

Sedan är det lov och sedan 4 veckor prov sedan lov igen, sedan börjar skolan igen. Ska verkligen bli skönt att slippa gå till våran äckliga skola och se alla muppar, hih.. Men nu ska jag inte berätta min livshistoria, utan BÖRJA plugga! :))

Skriver senare!
<3

Lorentz & M Sakarias.

Te-te-telefonen, har inga pengar på den,
försökte ringa hemifrån men ingen svara,
så om du hör mig nu, så baby ring tillbaka,
längtar baby, jag blir nästan rädd,
för det var ett tag sen vi träffades,
åh det var nice, kändes som paradise
det var life och jag var high
det var het mode, jag vill ha mer mode,
jag kan inte råför det, det bara e så,
så ring mig baby om det e mode,
typ som om jag räknande,
3 2 1 0, baby bara let´s go,
börjar bli ganska trött, i alla fall rätt sååuu,
ser bara solen brinner,
shit mayn jag tror det ringer lets gooo.

Tema-dag = bajs.

Nu har jag slutat skolan, har haft världens tråkigaste dag - temadag! Vi har bara suttit och lyssnat när människor har pratat, sista lektionen kollade vi på film och en annan tant snacka, men så klart lyckades jag somna, wiie. Så nu sitter jag med Karin och väntar på att Sandra ska sluta så jag kan gå ner till gymmet någon timme, även fast jag är super trött.

Det roligaste med den här dagen är nog att det var 170 i skolan som hade sjukanmällt sig, och det är oftast inga som sjukanmäller sig utan bara skiter i att komma, i vanliga fall så är det bara 20 som anmäller sig sjuk så det var lite kul. I min klass var det bara 6 av 25 elever som var här, haha.

När jag kommer hem idag blir det nog att plugga inför provet på tordag, det är tydligen stort och jag kan inte så mycket. Men det löser sig får jag hoppas! Men nu så orkar jag inte skriva mer så skriver mer när någonting har hänt! HEJ!

Måndag, usch..

Haaaaaaalo!

Idag är det måndag, och jag tycker verkligen inte om måndagar måste jag säga. Dagen började med att jag vaknade vid halv 8 av ett sms (som tur väckte mig) och för första gången blev jag överlycklig att någon smsar mig och väcker mig. Eftersom jag somnade på soffan igår efter en lång skrisko dag i kungsan, så somnade på soffan och mamma hade sagt åt mig att sätta på alarmet när jag gick till mig rum. Men jag har inget minne av att hon har pratat med mig eller att jag har gått in i mitt rum och lagt mig! Sjukt. Så kände mig riktigt ofräsch imorse.. Hade inte borstat tänderna, inte tagit bort sminket, hade håret i en bulle, och hade långa pyjamas byxor och en t-shirt på mig. Usch.. Hatar verkligen att sova i kläder, det är äckligt tycker jag. Vet inte varför men känner mig så äcklig när jag vaknade, föredrar att sova nuuudie.

Kom till skolan och hade svenska, vi skulle läst en grej tills idag, men det hade jag inget minne av - såå oooops.. Men jag låsades att jag fattade allting och gav bra argumet så hon trodde säkert att jag hade läst det, haha. Sedan hade vi Medicinsk grundkurs och alla pratade och jag ballade ur och fick cp flipp. Lixom vi har prov snart, och jag vill kunna ta del av så mycket så möjligt så man kanske sätter ett MVG. På lunchen fick jag veta att Sami är i samma grupp som mig imorgon på Tema dagen, så han fick mig att komma imorgon. Tänkte först att jag skulle vara hemma, eftersom jag inte trodde jag skulle känna någon. Men han tvinga dit mig, wiie. Sedan på engelskan lekta jag som vanligt, sedan gick jag och gymmade en timme med Sandra och hennes kompis *något namn*. Det gick bra, vi sprang på löpband ett tag, vi gjorde sit ups på en skit jobbig sak, vi cycklade och vi gjorde lite styrka, yaay.. Sedan mötte jag mamma i tumba och jag tvinga henne köpa frukt åt mig så det gjorde hon. Sedan frågade hon vad jag ville ha för middag och då sa jag pizza och då blev de det! :D hahha, och sen en chips påse, love my mum!

Sedan kom jag hem och käkade, skit gott men fick ont i min lilla söta mage, blää. Sedan kom salmi förbi och hämtade lite saker och jag var nyss i duschen. Nu blir det att lägga sig och kolla på tv med chips och läsa engelska boken som heter någonting med Alice. Usch, tycker inte om att läsa feta romaner på engelska, fyyyy. Men nu ska jag lägga mig och jässa, ciaao!


*Cecilia leker lycklig*

Söndag!

Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på underbar musik samtidigt som jag städar och smsar :) Mitt rum har verkligen varit ett bomb nedslag, hihi - som vanligt! Jag har inte skrivit så mycket på senaste tiden, men det är bara för att jag har varit upptagen med så mycket.

Idag så ska jag åka in till Kungsträdgården och åka skriskor, det blir med Sandra och Alexandra. Sedan så kanske några killar ska hänga med, men det får se hur det blir med det. Dem har inte bestämt sig ännu, men .. Med mitt söta leende så hänger dem antagligen med, mohahah.. Vaknade runt tio tiden eller vad det var och hoppade in i en dusch sedan har jag städat och fixat mig, varma kläder säger jag bara! Sedan ska alexandra hämta mig snart, sedan ska vi hämta ett par skriskor hos min underbara kusin sen blir det att åka iväg!

Men nu har jag inte så mycket mer att säga så skriver senare!
<3

Cissi + Bebis = <3



Jag älskar bebisar! Jag vill ha en, ge mig nu! :((

samhälls kunskap!

sitter i skolan brevid mobbade darling, han är mobbad like heeeel. Sandra bjuder laget runt på godis, jag blöder och alla väntar på samhälls kunskap, slutar klockan tre och det snöar fett mycket, livet kan inte bli så mycket bättre än det här, eller jo. Eller kanske, fast jag är fett lycklig - sandra kom med sin godis påse och la vid mig och fick precis ett samtal så nu pratar jag i telefon, så nu måste jag sluta skriva för kan inte koncentera mig i telen hejjj!