Oh hot damn

i'm so happy noooooooooooow! :D:D:D:DD:D wiiie, bääästa jao<3333333333333333333333<3333333<3333333333

Pizza + juice.

Pizza, vitlöks sås + juice och en glad film är väl de bästa som finns en sådan dag när huvudet håller på att explodera?

-.-

har lust att banka mitt huvud i väggen, för panik fan!!!!!!111111111111111111111111 wie ofsdm ksaneiwe apj f mczläå<sd245642
385992330,00+*/203

eheheh, cpppppppp!

eheheh, satt o rensade min dator och hittade en "dikt" jag skrev för ett jeevligt bra sen tror det stod att dokumentet hette 7 juli, ehehe.. Jag var emo då, men kan inte sluta skratta åt mig själv för att jag satt o skrev sånt här skit! :p

när jag inte ser dig, när jag inte hör din röst
när mitt hjärta är krossat och finner aldrig någon tröst.
när jag inte orkar bära allt omkring mig.
allt säger emot, jag finner ingenting utan dig.
alla minnen vi delat, alla stunder vi haft.
som en våg som suddar bort våra namn,
i den vitaste sanden i vårt drömland.
allt känns tomt - det finns inget kvar,
min röst skriker efter dig, men finner inget svar.

allt jag vill är att känna din kropp emot min.
känna dina andetag tätt emot min kind.
vill höra orden, det kommer bli bra.
men orden som kommer är faaar.

jag älskar dig mer än vad ord kan säga,
älskar dig mer än vad tårar kan fälla..
tankarna i mitt huvud säger bara ditt namn,
även om dina tanker säger - jag vann.

vill inte gå min väg ensam,
vill inte veta att du inte kommer tillbax
vill veta att stigen jag går leder till dit hus.
där just du och jag ska tända ett ljus.

vill vara den tjejen, den tjejen du nyss mött.
vill ligga där brevid dig, tätt intill ditt bröst.
önskar man kunde spola tillbaka, då allt var bra.
allt var mitt fel, även om jag önskar att det aldrig hände.

önskar att jag fick gå, hålla i din hand.
mitt i ingenstans, i en stor sand strand.
jag har aldrig i hela mitt liv, älskat som nu.
kommer aldrig göra det, för det finns bara du.

mitt hjärta orkar inte mer, det säger emot.
jag finner mig själv, som ett stort jävla hot.
mina tankar säger saker jag inte vill
ändå önskar jag, att jag kunde spola tillbaka till april.

då du älskade mig som mest, aldrig hade du vilja släppa mig.
men jag gav dig ingen chans, jag förstörde gång på gång.
inte hade jag någon som helst kontroll.

önskar jag kunde göra allt för dig,
bara bli den du älskar, din tjej.
ge dig det goda du förtjänar, aldrig svika dig.
jag kommer aldrig sluta älska dig,
för du är allt jag vill ha.
du är mitt allt, min dröm, min värld.

Nej, nu ska jag fixa mig och sen ska jag åka o möta min sötaste bebis! Måste skynda

Bara för att..

Bara för att jag har så sjukt tråkigt just nu så smsar jag heeela världen och frågar om någon vill komma och kolla på lite movie, söndagar suger!

...

nu ska jag sova, sprang nyss 2.5 km till bussen men den jävla cp chaffören åkte förbi när jag sprang, fan han.. nu ska jag sova, ensam.. bläääääääääää

Some say.

Jag vill känna känslan att vara riktigt kär.

helt slut

Kom precis hem, har varit hela dagen i stan med Hanna, Alexander och Michaela. Dom har fått hjälpt mig välja en väst, det är bra att man har en kille med också för då får man kill smak också! hehe, nu ska jag äta sedan duscha och sen blir det att dö på soffan.. Helt slut.

Nu blev det brottom!

Nu är min bebis ensam hemma och vill att jag ska komma! Så nu blev det brottom, så måste slänga på mig kläder och fixa mig lite sen drar jag om 20 minuter! Kommer nog inte skriva mer idag, för hela dagen är full bokad! PUSS

Godmorgon!

Ska strax hoppa in i duschen, hela min skalle snurrar inte okej.. Idag får vi se vad som händer ska försöka dra med mig någon in till stan och käka i kungshallen sen blir det väl som alla andra dagar på lov, feeest :) Men nu ska jag gå in i duschen, känner mig inte fräsh..

MÅSTE BARA!


Jag älskar smurfar <3

Heart of ice.

Nu så ska jag fixa det sista innan jag drar iväg!
Skriver om allting när jag kommer hem, om jag inte deckar i sängen ist! Vet ju inte hur sent det blir, men nu ska jag sluta skriva och dra ist! puss

Usher - His mistakes

Städar o grejer

Nu städar jag mitt rum och när jag gjorde det så hittade jag en gamal mobil. Som jag hade typ i 8an, och då var jag tvungen att kolla om jag hade massa fjortis bilder på den, och gissa vad? Det hade jag, höll på att skratta ihjäl mig :p Men hittade även lite gitarr låtar som Gustav skickade till mig via MMS (kommer ihåg att jag tyckte att han spelade bra förut, men han sög ju så dog av skratt) sedan hittade jag massa sms ifrån mitt ex, hahahaha! Höll på att dö av skratt när jag läste, hittade även några sms ifrån Lewander och grejer eheheh.. Sen hittade jag en bild som Enzo hade skickat på mitt ex när de var på gotland eller någonting, mitt ex såg tokig ut.. HAHAH! Men tycker det är synd att jag inte kan föra över alla cp fjortis bilder på mig till min dator, för haha.. kan inte sluta skratta! HEHEHEHE!

Wie

Jag är på FETTT bra humör! Trilaplaaiiee, eheeejejejejejd¨ååå!

Everything will changes

And you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

Woohha-a-ohooh!

Älskar att vara hemma själv så man kan spela hög musik och sjunga! Då kan ingen klaga på min dåliga sång röst, heheheh !

Dagens horoskop!


Jaaaaså, vem är det som får de att "kännas lite extra i hjärtetrakterna"?

Godmorgon!

Kom nyss ur duschen är är väldigt trött, gick och la mig runt halv 3 igår, blää.. Men det är så när man har lov. Vaknade desutom idag av att våran granne kom hit, sjysst.. Ikväll får vi se vad som händer, ska på 3 rätters middag, så måste vara finklädd sedan blir det väl att gå på fest antar jag, äsch vi får se!

Det är najs för har bara tre lektioner på måndag (första skoldagen) så börjar 20 i 10 och slutar kvart i 2, najs. Ska till min doktor på morgonen också, måste ju prata med honom, Det är paaaaaaaaaanik! heheheeheeeeh ..

Godmorgon

Nu vaknade jag precis, helt slut i hela kroppen! Usch.. Men jag käkade precis en stor vanilj bulle - as gott! Jag och mamma var ju och tog blodprov sen åkte vi till Rosehill och köpa fika bröd, när vi kom hem runt 9 så gick jag o la mig och nu vaknade jag precis. Somnade ju runt halv 4 igår eftersom vi låg och snacka om massa killar, eheheh .. Men nu har jag sviiin brottom, för jag ska åka iväg nu tydligen. Bara springa in i duschen och klä på sig - hjälp.

Time to sleep.

Nu ligger jag och felicia i sängen, vi kom precis hem ifrån feezt! Najsnajs, men nu är det tid att sova nu vet, har precis kollat bussarna o ska upp klockan halv 8 imorgon och åka till sjukhuset och ge blod provet, så jag kan få veta vafan det är för fel med min kropp. Bra att ge blod prov efter en sån här kväll, ehhehehe! Nej men nu ska jag svara på sms sen sova, piussss

Hemma hos Felicia.

Hemma hos Felicia nu och muppar mig med hennes kamera på Macen, najsnajs. Nu ska vi fixa klart och sedan hämta saker och sedan Partaaaaj.

Super najs!

Ikväll drar man dit man drog igår då! Skit najs, hoppas det blir lika roligt som igår, hah! Får panik för min mobil har super viberation, eftersom jag måste smsa och fixa allt och sen ringer en person som ska fixa grejer!

Brottom!

Nu dusch, sen äta, sen välja kläder, sedan sminka + fixa hår.. Amagard, tiden räcker inte! måste skynda!

Läskiga jävlar.

Kul att hela min familj har blivit mordhotad, skit kul .. Någon jävla psykopat på mammas jobb vet tydligen allt om våran familj och säger att hon ska leta upp oss och döda mig, min syster, min pappa och min mamma! FETT LÄSKIGT! Hon har ju lixom all information.. Så nu är mamma på jobbet och pratar med hennes chef -.- Om jag dör blir jag fan sur!

I like it, that way.

Just nu sitter jag hemma, helt ensam :/ Tråkigt, kom hem för en stund sen, gud vad fint väder det är idag! ÄLSKA! Mitt inlägg imorse blev lite suddigt tycker jag, inte så konstigt med tanken på vilken skit data jag skrev ifrån, haha nej skoja! Igår hade jag iallafall svin kul! Fast det sög i början måste jag erkänna, brasan med killarna, humm .. inte så lyckat!



Sedan drog vi ju till Ugglevägen, och jag som var så duktig igår. Gick ju runt o sa att vi skulle till Ugvägen, men vafan, jag vet ju inte vad allt heter, och kommer inte håg allt när alla rättar mig! haha.. Det var kul där, faktiskt! Speciellt spelet, haha.. Men luften tog slut måste jag säga. Sedan så var min underbara vän alexandra min body guard, när en kille som var där stod och höll om mig så var hon tvungen att prata (panik språk, öppna ögon och viftar med armar) och checka läget, då blev det tummen upp för det var ju okej för min del, haha (a) Men det som skrämde mig mest var nog att det var några där som visste vad jag hete i både efter o för namn, som jag aldrig har träffats :o Lixom, det var lite läskigt, för jag visste inte vilka de var så när man fick hör "Nieminen, KOM" Blev man rädd, usch! haha.. Sedan mötte jag iallafall Carro och Felicia idag, vi degade hos Carolina, najs. Vi åtke även sparkcykel, haha fett kul!

Gårdagens äventyr!

Godmorgon!

Just nu sitter jag och äter frukost och har huvudvärk, skitkul.. Vaknade för en liten stund sedan, så det är väl skönt. Men med tanken på att jag kom i säng runt tre igår så är det inte skönt! Igår så mötte jag Danni,Michaela och Hanna, och vid 6 tiden började lilla jag dricka min goa dricka, så jag var ju lagom roli,haha.. Sedan mötte vi Alexandra, och sedan Björn. Sedan väntade vi på massa killar ifrån Tullinge som vi skulle grilla med, när dom kom var vi tvungna att vänta ännu längre en annan kille, så vi brukar åkte till Grillplatsen, eftersom det var en bit att gå så sjussade Calle och Max oss ner, och det var fullt i bilen. 5 tjejer, massa grill kol och massa skit på tre säten. Men det sög där så vi brudar drog upp till Skäcklinge och drog hem till någon brud, där var det massa folk och vi hade as kul. Vi körde typ sugar spelet, man sitter massa och sedan så ska man ha ett kort på munnen och suga in så det stannar och skicka vidare till nästa, det var kul till killarna började ta hela korleken och skicka runt, och självklart satt jag brevid den killen som gjorde det så jag blev helt död! Haha, när man tappade korten ibland precis vid någon annans mun så blev det ju pussar med både tjejer och killar hahaha! Men alla detaljer tänker jag inte skriva här, lite för personligt. Höhöhöe, men nu ska jag fixa ska snart till stan! PUSS

If I could change the alphabet, I'd put U & I together.

Nu är allt klart, god dricka i väskan och snart sjussar pappa ut mig!

Woohha-a-ohooh!

Nu hoppar jag in i min andra dusch för dagen, haha.. R-tard, men i need it! Sedan blir det att börja fixa sig inför kvällen och äta god middag med mami! ♥

I'm just a kid and life is a nightmare.

Nu är jag fett glad igen, för de första så är det jag blev irriterad på borta - Personen sa förlåt! För det andra så fick jag ett gulligt sms precis + planer inför ikväll! :) Men nu ska jag ta ett glas äppel juice o titta på Extrem home makeover!

If i say.


If i say i love you a thousand times, it would never be enough. I would sail clear across the desert mile just to feel your tender touch

IT'S SNOWING!

Usch, gillar inte vädret. Det är så tråkigt o deprimerande. Så jag skippar Skärholmen idag och stannar hemma istället, mycket skönare än att bli irriterad på alla som springer runt som hönor utan huvuden i Skärholmen och slippa gå i snö.

Idag vill jag faktiskt bara vara själv, inte träffa någon. Känns bäst så, för det dök precis upp en sak som förstörde min dag. Så det blir nog bäst att bara vara hemma. Får se om jag bli på bättre humör senare, då kanske man drar ut och ser vad kvällen har att bjuda på.

I'm sorry.

I know I wasn't there
When you needed me the most
I know I didn't care
And was afraid to get so close
Tonight it's getting hard to fall asleep
'Cause it's becoming clear that I broke all into pieces
And I can not reverse it
So I've got one more thing to say

I'm sorry for your pain
I'm sorry for your tears
For all the little things I didn't know
I'm sorry for the words I didn't say
But what I still do
I'm still loving you

I know I let you wait
I've been away for far too long
But now I can relate
To everything that I did wrong
Stop breathing when I think I'm losing you
And there'll be no excuse so I'm on my knees
So listen please
Let me hold your hand once again

Tommy Reeve - I'm sorry

Ren & Fin

Kom nyss ur duschen, blev en lång dusch på 30 minuter idag! Men det var så himla skönt, älskar verkligen att duscha! Så det blev hår produkter, bästa tvålen och rakisen! Nu är jag len och ren! UNDERBART!

<3

Turn back and go home.

Jag har kommit fram till en sak, jag är så trött på killar nu! Jag menar kan man inte ha kill-kompisar utan att folk ska tro att de är mer än så? Eller kan inte killar förstå att man bara är vänner och ingenting mer? Kan ju ta två exempel, för det första så smsa jag med en kill kompis igår när jag städade mitt rum, och då började han skriva att jag var rätta tjejen för honom, att han ville komma hem till mig, och frågade om vi skulle ha film kväll. För det första så är vi BARA vänner, svårt att förstå? Jag tycker verkligen inte om när folk håller på så, för jag usch.. Nej, blir äcklad! Sen för det andra så skulle vi på fest igår, då smsade jag med en annan kill-kompis som skulle på fest i Tullinge, då skulle han fixa in oss och sen helt plötsligt skrev han "Om jag fixar in dig så borde man ju nästan, nästan få en puss" - samma skit där, jag blir så otroligt äcklad. Svarade inte änns på smset, och tänker inte snacka med honom någon mer.

Jag hatar verkligen killar ibland, hur äckliga dom kan vara.. usch. Nej, en fet diss på äckel päckel killarna.. Vet inte varför jag blir äcklad egentligen, men skitsamma. Tycker de är äckligt bara, o vill hitta mig någon bra kille o inte något pervo.

If i ain't got you, I ain't got anything!


When i see you, In a moment, everything around us falls away. And all i see is you and i feel you right beside me. And everything familiar now feels new, whenever i'm with you. This Is Love.

Lyrical Lies.

An old man gave me a tip he said
"Don't waste your time with politics" he said
"Just chase skirts instead"
"Life is too short, and you're almost dead" he said
"I met a woman once, I gave her my best shot"
"But never did I talk and talk and talk"
"If I had her back, I'd be as real as my age"
"I so don't blame them, I wouldn't do the same"
"But I can blame them, I'd sing her this"

And you want to be dressed in poetry
But imagery doesn't fit
And you want resizing
But darling dear get a grip

And I think what I just wrote is going over my head
I'm stealing lines from myself
And what I said was never said
It's just a lyrical lie
Made up in my mind

You're moving but not aware
You're drowsy without a care
Except keeping your whites behind your lids
And your lids are your best canvas
I can only imagine what you're painting, what you're painting
And your body on my mattress is proof
And your makeup on my pillow is proof
But do you think I am telling you the truth

Cute Is What We Aim For - Lyrical Lies

Godmorgon!

Vaknade nyss då, och nu sitter jag och smsar med CAROLINA! Hon vill tydligen att vi ska åka till Skärholmen idag, men lixom grejen är ; KOLLA UT! Varför kommer snön igen? Och det är ju INTE lite heller! Nej usch..

Igår så åkte jag och mötte Alexandra, Carolina och Felicia. Vi gjorde inte så mycket direkt, mötte lite olika folk som Calle, tommy, Therese, Ellan och Mickis, fast dock inte på samma gång :p Sedan skulle jag dra till Tullinge och möta Adam, Jesper, Sami och Björn, men sen blev det bara inte så för jag missa 22 tåget och orkade inte vänta på 52 tåget, haha.. Sedan drog jag, alexandra och felicia mot kassmyra. Då gick alexandra hem och jag och felicia mötte senare upp Max som åkte med sin bil, så vi åkte till Vårsta först. För han skulle kissa och röka, sedan åkte vi hem till mig, haha.. Oh no. Max snackade lite med min pappa om bilar och skit, och felicia och jag kollade runt lite. Sedan efter ett tag åkte dom hem och jag började klä på mig inför natten. Sedan blev det tv en liten stund. Vid 02.04 gick jag och la mig, för jag såg att klockan var så (haha) Och nu är jag vaken, kanske ska till skärholmen men först frukost!

mumms!

Kötbullar och macaroner - HERE I COME!

A hero of war, yes that's what I'll be.

Nu har städat klart mitt rum, det tog lite längre tid för Felicia&Doffe smsade mig hela tiden. Felicia ville snacka angående kväll, ni vet - Fieeesta! Och Doffe den muppen trodde inte jag städade bra i mitt rum så han vill komma och inspektera, blää! Men det är fint, skit fint! Och jag har till och med tänt ljus, doft ljus! GUD SÅ GOTT DET LUKTAR!

Nu ska jag tvinga mamma börja med middagen så jag hinner äta innan jag dra och sen ska jag börja göra iordning mig! Hoppas på en super kväll, men nu har jag inte tid att skriva för det plingar i telefonen! PUSS

Love remains the same.

Jag älskar när du säger att jag är vacker. <3

Was i the only one?

Roses are red and violets are blue
They both look pretty good baby girl but then so do you

Hoffmaestro and Chraa - so do you

Hur gör han?

Måste bara säga hur GRYM är han inte?! Skulle så gärna vilja veta hur han gör, eftersom det verkligen ser ut som han trollar på riktigt! AS GRYMT!

This feeling inside keeps building

Dagens horoskop!

Skorpionen (2010-04-04)

Dagens;
Nära relationer står i fokus. Du inser hur viktig en viss person är för dig. Ta inget för givet nu.

Veckans;
Den här veckan har du rätt mycket att fundera över. Nya personer och intryck visar dig möjligheter som du aldrig hade haft en tanke på för några veckor sedan. På fredag har du antagligen kommit fram till vilken väg du vill fortsätta på. Kasta dig bara ut! Tveka inte! Det du gör är av stor betydelse … d.v.s. om du verkligen gör det.

Bara för jag är bäst!


Min inlämning till skolan som är på ungefär 12 A-4 sidor, höhöe! Mvg hoppas jag fan på..

Don't know if I like your perfect style

Godmorgon!

Nu är jag utvilad till 100, vakade nyss och då hoppade jag in i duschen på en gång, så skönt! Min mormor var även här när jag vaknade, som ska tydligen lägga om sina däck på bilen till sommar däck. Pappa är nu ute och sprider ut snön så den försvinner fortare och jag sitter vid datorn!

Igår så hade jag en bra dag, började med att jag var på jobbet, min handledare skrev lite om mig och så. Sedan fick jag gå hem, så mötte jag Markus Th i tumba han stod och försökte fixa cigg, då gick jag till en av mina kompisar som jag hade pratat med innan och så köpte hon till honom. Sedan väntade vi på bussen satt och snacka massa skit, alltid lika trevligt att träffa honom!

Sedan hämtade mamma mig i vårsta och vi åkte hem. När jag kom hem så tog jag det lungt. La mig på soffan och somnade och vaknade vid 5, då var det super panik. Vi skulle åka hemifrån klockan kvart i 6 så det var bara att börja sminka sig och grejer. Då åkte jag hem till Alexandra och vi åkte ner till tumba och mötte Elsie och Christin, vi gick då till donken och satt där ett bra tag. Sedan mötte vi Felicia och stod och flamsa oss i tumba. Sedan kom Carolina och vi åkte och mötte Robin och hans kusin i björkhaga.



Sedan så åkte vi till Skäcklinge gårdsväg och mötte upp Felicia och Malin, sedan åkte vi till vårsta och degade lite där. Snacka med Calle och grejer. Sedan åkte vi till Tumba, sedan till Solbo, sedan till tumba sedan åkte jag hem! Usch mycket att skriva, haha.. När jag kom hem så tänkte jag sova, men nej. Jag gick ungefär och la mig vid 3 tiden i natt, usch..

Så idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, vi får se. Någonting galet hoppas jag på iallafall. Men nu ska jag fick mitt blöta hår och sedan städa i mitt rum! PUSS



PJ Harvey - To bring you my love.

Haaloj!

Kom nyss hem efter en najs kväll! Men nu är jag jätte trött och ska sova, jobbigt att gå ifrån bussen men som tur var ringde en söt lite kille och pratade med min hela vägen hem eftersom han vet att jag tycker det är läskigt! Gulligt,gulligt! Men nu blir det att ta av kläderna och lägga sig under täcket (kommer bli svinkallt!) skriver mer om idag imorgon när jag är pigg och KRY! Mår inte särkilt bra just nu, ont överallt :// BUUU!!

Glad? Nej, lycklig.

Thank you love for making my heart laugh.

S.S <3
BIG LOVE TO HIM!

Killar är ...

Killar är VERKLIGEN sjuka i huvudet, blä på dom! TUMMEN NER!

 

JAG VILL HA SOMMAR!

Usch vad trött jag är på att det är KALLT UTE! Jag vill ha sommar nu, jag vill kunna gå runt i korta shorts och bara ett linne på överkroppen. Det skulle vara så sköööönt, men det har ju faktiskt blivit lite varmare ute nu, man kan ju iallafall använda vårjackan! Det är posetivt!

Dagen har iallafall bara fladdrat förbi, har hunnit göra en hel del! Även hunnit vara med mamma på Ica Maxi i en och en halv timme, fyfan vad lång tid det tog. Men vi köpte MYCKET mat! Mamma hämtade ju mig i tumba sedan så åkte vi dit, jag åkte med mest för att jag inte orkade gå upp ifrån bussen, wie..


(Två påsar av tretton!)



När jag kom hem fixade jag klart korgen till min handledare sedan satte jag mig här och skrev, eller juste.. Jag har duschat också. Och nu ska mamma göra äckel mat, jävla äcklig korv och potatis.. Fyfan.

Får se vad som händer ikväll, ska försöka få Rebecca att logga in på msn så hon kan förklara för mig hur man gör för kolla på att serier som går på tv, hon förklarade igår och jag kollade på de avsnittet av Vampire Diares som kommer nästa vecka men nu vet jag inte hur man gör igen.. Bra CECILIA! Nej, men nu ska jag göra dumheter! PUSSS


(Jag älskar att sitta i solen o mysa!)


Korgen är klar!





Så, nu är äntligen korgen till min handledare klar! I korgen så finns det massa smått och gott, även lite cissi-bakat, mums! Så imorgon ska jag ge den till henne eftersom det är min sista dag! - Wie!

 

Herregud!

Trött, trött och åter SVIN trött. Men det bästa är att jag snart (2-3 timmar) ska åka hem till min egna säng! Även fast jag eeeeeeeegentligen inte vill åka hem, men i have to! PUSS

Found it!

FOUND IT! Precis när jag posta inlägget så pep det till under kläderna på golvet, det var en kompis som frågade om jag ville komma på fest hos honom, wie! Känner faktiskt för att göra någonting roligt ikväll, men vi får se!

Anus blekning?

hahah, kan inte hålla mig för skratt! Jag satt nämligen och läste Kissies blogg och läste att hon hade varit i Uppsala idag och gjort en så kallad "Anus blekning" haha, ursäkta men .. VA?! Jag menar, anus blekning, hur kul låter ändå inte det? Snart kommer fan vi människor vara dockor, man kan ju göra allting. Lite sjukt tycker jag bara, jag menar. Jag skulle aldrig lägga mig på mage och köra upp min rumpa för någon som ska BLEKA min röv! Hahaha, tycker det låter så otroligt knäppt bara!

Knäppa grejer de där. Men nu så ska jag leta efter min mobil om jag vill ha sällskap ikväll, jag menar.. Man kan inte inte ringa någon om man inte änns vet vart en mobil är - vilket är mitt problem nu! Den är helt borta i mitt rum.. Bu. Nej, nu blir det leta efter mobilen och sedan kolla tv! Jag är ensam hemma ikväll, så det är super skönt!

PUSS!

Ja, jag är tjock!

Bara för jag gick och kötpe en fet bedapest tårt bit på rasten idag med Priyanka, snacka om god den var! Men blev sjukt mätt efter, och ja.. Jag är TJOCK! :D

 

Why?

Varför kan du inte bara lämna mig ifred och leva vidare som alla andra människor?

Tick tack..



Tick, tack, tick, tack.. Nu måste jag vänta i HELA 30 MINUTER innan mina choklad rutor är klara! - Blää.. Det blev choklad rutor ist för mocha rutor, det är mycket godare med choklad rutor (tror jag)

Lyrical Lies.

Kom nyss hem nu då! Helt slut i hela kroppen och vill helst bara lägga mig ner och sova, men NEJ! Jag ska faktiskt baka mocha rutor nu, till min handledare! Haha, låter muppigt men faktiskt så ska jag ge dem till henne på min sista dag på praktiken. Så har fixat en korg med en liten blomma, chocklad och sen blir det mocha rutor, mums! Men nu ska jag sluta skriva och sluta äta godis och börja! PUSS

Time after time.


Underbar låt; Eva Cassidy - Time after time.

Dagens horoskop!



Väduren (2010-04-01)
Dela med dig till vänner och bekanta i dag. Du känner dig generös, men det gör alla andra också!

Oxen (2010-04-01)
Bäst att möta andra på halva vägen i dag. Tursamt nog trivs du tillsammans med vänner och bekanta.

Tvillingarna (2010-04-01)Det blir en bra dag på jobbet. Du känner dig också nöjd med tillvaron. Du kanske kan förbättra din hälsa.

Kräftan (2010-04-01)
Vilken härlig dag! Sportaktiviteter står i fokus. Njut av biobesök, fester och umgänge med barn.

Lejonet (2010-04-01)
Bjud hem goda vänner. En trevlig sammankomst står i blickpunkten i dag. Alla är på strålande humör!

Jungfrun (2010-04-01)
Du är bra på att marknadsföra dig själv och dina idéer nu. Försäljare och skådespelare är lyckosamma.

Vågen (2010-04-01)
Du har många goda idéer på det ekonomiska området. Vissa större utgifter kan vara nödvändiga just nu.

Skorpionen (2010-04-01)
Njut av det ljuva livet i dag. Alla vill umgås med dig. Se till att du roar dig med goda vänner!

Skytten (2010-04-01)
Njut av en lugn stund för dig själv i dag. Du kanske vill fundera över vad livet har att erbjuda.

Stenbocken (2010-04-01)
Gruppaktiviteter står i fokus. Njut av trevligt umgänge med andra. Fundera också över din framtid.

Vattumannen (2010-04-01)
Du hamnar i rampljuset i dag. Folk lägger märke till dig! Oroa dig inte, det är bara positivt.

Fiskarna
(2010-04-01)
Gör nånting annorlunda i dag. Du längtar efter ett äventyr! Res bort om du kan. Teckna dig för en kurs.

Här hittar ni även vecko-horoskopet!

Godmorgon!

ååh, min rygg dödar mig.. Har så otroligt ont, inte bra! Jag gick precis upp och mamma och pappa är också uppe, ALLA är uppe, haha.. Snart ska jag börja klä på mig och äta frukost, när jag orkar dvs. Jag ska ta 07.05 bussen till jobbet, sedan möta Priyanka i Tumba och sedan dra till jobbet, det här min NÄST sista dag, skitskönt! Jag skrev ingenting igår, för jag hoppa direkt i säng, var så otroligt trött.. Men nu ska jag klä på mig, skriver ikväll! PUSS