Dead by april.

I try to be all that you need
Try not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough
This time I believed that I really could change
I gave it all
This time I really gave my everything
I guess I was wrong
What can I say, What can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you

Har tråkigt ; Test.

Ärlighet:
Ditt äldsta hångel? 17
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? Finns inget vackare
När kramade du någon sist? Idag
Kramade du någon speciell person? Ja :)
Har du svårt för att bli kär? Ja
När kysste/hånglade du med någon sist? Minns inte :o
Ångrar du det? Typ, kanske, aa!
Är du singel? Jaop, tyyvärr
När fick du senast en komplimang? Typ idag :p
Har du hånglat med någon av samma kön? aldrig

 

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös - Tror inte det
Playat? Nej
Hånglat med nån riktigt ful? Ja, elr ja.
Hånglat med fler än 50 pers? Aldrig
Gjort något riktigt dumt? That's my name!
Gjort något du verkligen ångrar? Som fan
Varit nykter på nyårsafton? Ah :)
Åkt ambulans? Ja :/
Blivit polisanmäld? Nej :)
Fått din mamma att gråta? :/
Slagit ner någon? Ner och ner, slagit har jag.
Skämts över dina föräldrar? Bara för min pappa.
Skämts över dig själv? Naje, varför skulle jag?
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja, absolut :/
Tar du droger? Nej
Vilka kläder sover du i? Inga kläder
Vad hatar du verkligen? När kärleken blir murrcp.
Varit kär? Tyvärr..
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Typ
Är du ensam nu ? Ja
Vill du gifta dig? JAA!
Vill du ha barn? JAA! - Ge mig bebis nu.. :(

 

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Vänta nu..
Såg dig gråta? Gråter inte inför folk.
Fick dig att gråta? Min far..
Du gick på bio med? Alexandra, Adam, Viking, Mikaela och Mattias
Skällde på dig? Typ pappa?

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej, jag är duktig :D
Kramat någon? Ja (:
Pussat någon? Ja, mami på kinden :)
Köpt någonting? Fingervantar, tumvantar, två par skor och en vinter jacka.
Sjungit? Jaop!
Saknat någon? Hela tiden..

Jag fantiserar om dig.

Dagens roligaste

Haha, jag var på väg ifrån bussen med min moppe. Så ser jag en kille komma åkandes på sin moppe, så jag svänger ut efter honom och åker bakom. Och då hände det - Den killen måste varit jävligt fail för han började vingla med benen och sedan så tappade han kontrollen över sin trimmade moppe och håller på att svänga rakt in i en bil, men han hann svänga undan så han åkte rakt ner i diken! Haha - känner mig elak men det såg så himla kul ut, han bara rullade på asvalten och ner i diken, och moppen bara flög i full fart ner i diken. Jag som frös så mycket orkade verkligen inte stanna och kolla om det gick bra, så jag gör förbi när lungt och försiktigt med min OTRIMMADE moppe och skrattar hela vägen hem. Hahahah! Kommer sitta och skratta i evigheter, för jag känner mig verkligen som en bitch som bara kör förbi.. Haha, men vadå ska jag stanna och bara "huuuur gick det?" Nej precis, det är mer pinsamt än att bara köra förbi.

Aja, nu måste jag fan plugga skulle gjort det tidigare men nejnejnej! Skriver senare, love.

<3

Jag älskar shopping!


Jag älskar att shoppa med min mamma, that's it!

Helt slut..

Nu är jag hemma ifrån en lång dag i skolan och i skärholmen. Skolan gick bra, men blev väldigt trött på sista lektionen, så jag tänkte "det är långt kvar tills vi slutar, och han babblar ju bara - Jag tar en tupplur". Precis när jag hade somnat till så kastar Ali i min klass en papers boll på mig så jag vaknade, gissa om jag blev sur ? -.- Sedan så hämtade mami mig vid halv 1 så åkte vi och shoppade i skärholmen - yeahts! Jag lägger in bilder lite senare.

Jag har precis blivit klar med maten nu och tittar runt lite gran på datorn. Ikväll blir det att läsa min svenska bok och skriva om den tills imorgon. Men nu ska jag äta för papi kom hem - skriver senare!


Jag älskar dig bästevän <3

<3

 

Jag <3 dig

i never thought that i had any more to give
you're pushing me so far here i am without you
drink to all that we have lost, mistakes that we have made
everything will change, love remains the same

<3

JAG DÖÖÖÖÖR!

Shit asso, jag tror jag kmr dö av trötthet. Sedan ska man ut i kylan också - buurr!! Nej, jag vill ha somnar nu.. Jaja, Pappa väckte mig iallafall i morse eftersom jag somnade på soffan igår och orkade inte leta efter min mobil, så jag har fixat mig och så, men känner att jag verkligen är dötrött!

Idag efter skolan så ska ju mamma hämta mig så ska vi åka och handla - wiie. Behöver verkligen varm jacka. Juste, igår satt mamma och pappa och diskutera vad mamma skulle köpa, eftersom hon har fått en stor summa pengar ifrån Finland, och mamma (nötskalet) vill göra en tuttförstorning/upplyftning - iddi! Det kostade 34 tusen sa hon - halå? Jag behöver ju också grejer, lägg pengar på mig också. För lixom vafan ska hon göra en tuttförstorning/uppflytning? - precis. Men idag ska jag ialf få ta en del av den summan hon fick *Happy! Men nu måste jag klä på mig och så, har ganska brottom märkte jag nu, skriver senare !

Everything will changes

soo true.

Det har blivit svårt att älska,
när all kärlek lett till besvikelse.

JAG HATAR MIN MAGE!

Vet ni vad jag hatar mäst av allt? - Jo att vara laktos introlelant, eller hur det stavas!! - Man kan tusan heller njuta av en underbar måltid, och det sjuka är att nu har jag börjat få så att jag får ont i magen av allt jag äter! - Spelar ingen roll om det är utan mjölk eller med mjölk, det är helt sjukt. Och jag hatar min mage mäst av allt, när man har ätit och sedan ska stoppa ner i tallriken i diskmaskin så måste jag göra det så fort jag kan, annars så spyr jag! För jag kan f*cking inte börja mig ner, ååååååh - Damp på all god mat som jag älskar, som inte älskar mig tillbaka. Jag ska cutta bort mina mage och ge den till dom som behöver PAIN! - Och inte kan jag njuta av min älskade - chocklad kaka heller, nej för då får jag ont i magen. Måste lägga mig ner och sedan ligga i en timme, annars mår jag cp. Värst är det nog i skolan, för där kan man inte klaga lika mycket som hemma, man kan inte lägga sig ner o vila. Nej utan då ska lilla pluttinutt lantis cissi bita i det sura äpplet och vara tyst.

HATA HATA HATA !!!

kärlek.

Har du kysst någon idag? Nej, tyvärr!
Har du haft sex idag? Nej.
Har du ett förhållande? Nej, tyvärr!
När går gränsen vid otrohet? Puss
Är du romantisk? Ja föfan
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Japjap.
Har du nångång slagit någon? Haha, tyvärr så.
Har du lekt med någons känslor? Det tror jag inte
Länge höll ditt längsta förhållande? Typ 1 år och 7 månader
Hur länge var ditt kortaste? En vecka, thihiiuue (a)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vill såklart ha ett seriöst förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? När jag gick på dagis :|
Är du en bra pojk/flickvän? Hoppas det.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Vetej :|
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? tralalala..
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Runt 21 kanske
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej!!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Ja, det skulle jag.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Beror på om samma person räknas :|

Äntligen hemma!

Japp, nu är jag äntligen hemma ifrån en lång skoldag.. Usch, gillar verkligen inte dom dagarna när vi slutar 4, nejnej! Dagen har varit sådär, vissa stunder bra och vissa stunder tröttsamna. Efter medicinsk grundkurs idag åkte jag, Alexandra och Evelina till donken, underbart gott! På svenksna idag blev jag skit trött, tänkte ta mig en tupplur, men tror ni inte Alexandra puttar till mig precis när jag nästan hade somnat - dumma henne! Men dagen haft för övrigt varit väldigt grääääjt. Mamma ringde mig när jag hade slutat och sa att imorgon efter skolan så ska vi åka och handla en vinter jacka till mig, vinter skor och sedan klippa mitt hår - najs! Fast jag hatar att klippa mig, för dom gör alltid fel -.-'

Aja, när jag kom hem så fixade med jag med oljan i moppen och en bakspegel, sedan kom jag in och blev överlycklig när jag såg att mamma hade köpt sånna här bubbliz tuggumin åt mig - har tre i munnen nu (a) Snart så blir det middag sedan en dusch, och sedan läsa lite i boken jag saknar dig, jag saknar dig. Sedan vid 8 blir det Idol om jag inte somnar idag också innan det börjar, haha. Jaja, nu ska jag faktist ringa en person.

Skriver senare!

Godmorgon!

Igår så somnade jag runt 8 tiden på soffan, så det blev inge mer bloggade igår för min del. Missade mitt älskade idol, buuhu.. Vaknade flera gånger i natt av min dröm, den var fruktansvär! - Usch, och jag drömmer ofta liknade drömmar.. nej, vill inte.

Idag så blir det min bruna tunika som dras på, sedan kör vi en utsläppning på håret för en gång skull. Idag är det väldigt kallt ute, lite forst o så. Men jag klarar nog det, hoppas jag! Men nu måste jag platta mitt hår eftersom jag snart ska dra iväg till bussen. Skriver när jag kommer hem, puss!

Trött och ont i huvudet..

Kom precis hem ifrån en jobbig dag i skolan, har varit hur trött som helst den sista delen av dagen. Efter jag skrev de senaste inlägget så gick jag ut och satt med patrik, alexandra, jimmy och enzo. Och då blev jag på tokhumör, eller vad man nu ska säga. Juste måste notera att Enzo har mjuka kinder, äälskar dom! Sedan hade vi iallafall engelska och vi hade ju en läxa och det gick jätte bra faktist, på idrotten så var jag duktig och cyklade 5 km, hurrrraa! Sedan så glömde jag mitt skrivhäfte i omklädnings rummet, så jag fick leta rätt på en lärare som kunde låsa upp åt mig, och som tur var så var den kvar - yaay!

Sedan åkte jag till tumba iallafall, det blev lite shopping för min del, köpte en halsduk och en tunkia och en BH, naajs! Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror att jag ska hoppa in i en dusch snart, sedan är det middag och sedan blir det väl att ta det lungt - om ingenting annat dyker upp. Kanske ska gå ut och springa också, vi får se! Men iallfall lägger upp bilderna nu på det jag köpte idag, inte för att det blev så bra bilder eftersom jag är sämst, men iallafall!

Skriver senare, puss!

Sitter i skolan.

Just nu sitter jag och Alexandra i skolan och spelar Fish world. Vi har en timmes rast och hittar inget att göra, så det blir dator. Dagen har varit lugn hitils, fick nyss veta av en brud i 2an att jag är bäst, haha som om jag inte redan visste det - nej skoja. Nej men hon har sagt det flera gånger, att jag räddar hennes dagar och så *happy me. Klockan 1 har vi engelska och jag har förhör på mina 15 verb som jag har valt ut. Kommer ju klara det lätt eftersom det är så lätt, haha. Jaja, nu ska jag spela Fish world, skriver mer när jag kommer hem!

Morgonens låt!

Godmorgon!

Ja, "äntligen" måndag dåå. Nej, usch för måndagar, måndagar borde verkligen inte finnas. För lixom här vaknar man med världens huvudvärk, men måste dra sig ur den varma och sköna sängen bara för att gå till skolan - ge mig värme! Menmen, dagen är ganska lätt idag. Fast jag hatar första lektion, det är någon lektion som vi inte får betyg i, utan bara närvaro. Så den vill man ju gärna skippa och sova vidare, men det ska jag inte göra - nejnej. Jaja, jag upp för en halvtimme sedan är i princip klar nu, ska bara fixa håret.

Dagens outfit blir en svart tunika och kanske ett par högklackar, vi får se har inte rikitgt bestämt mig ännu. Men nu ska jag fortsätta fixa mig, skriver senare!

Jag <3 youtube

Okej :| Hittade den här underbara låten på en blogg, och måste säga att den är ju galet bra - är tvungen att dela med mig av det - till er!

Sängen är bokad - FÖR MIG!

Nae, nu klarar mina ögon inte mera. Är ta mig tusan helt slut, så nu blir det att ta och äta en banan -> borsta tänderna -> tvätta ansiktet -> hoppa i säng.

Slänger in denna underbara låten till er läsare, lyssna på den och ni kommer bli likna sömniga som jag!

Godnatt och puss på er!

Love remains the same.

I never thought that i had any more to give, you're pushing me so far, here i am without you. Drink to all that we have lost, mistakes that we have made - everything will change, but love remains the same.

hemma så himla gräääjt!

Tjenare, länge sedan? - Naaee, bara en dag.

Min helg måste jag säga har varit jätte bra, skönt att få lite omväxling ibland. Igår så åkte jag, mamma, pappa & André till Stränges. På vägen dit så satt jag och pluggade Medicinsk grundkurs, som jag för den delen är klar med nu. När vi kom fram så möttes vi av mammas och pappas kompisar på tävlingsbanan. Vi käkade en jätte god tacopaj, men eftersom jag har min lilla mage så fick jag så otroligt ont i den, uschusch inte bra! - Hatar verkligen att vara mjölkalergiker. Sedan så satt vi ute och mös och jag pluggade och var social. Jag gick och la mig runt 9 tiden för jag var så extremt trött. Vaknade på morgonen vid halv 8, käkade frukost och var lite social. Sedan runt 9 tiden gick jag och la mig igen och vaknade flera gånger av att jag fick sms, men somnade genast om innan jag hann läsa dom. Sedan vid halv 1 fick jag ett sms av Alexandra och då vaknade jag och gick upp. Tog det lungt fixade iordning mig, smsade runt till lite folk och kollade vad dom gjorde, för jag hade inte så speciellt kul en stund dära. Men sedan fick jag åka med på banan med Rikard's rallycross bil - Fyfan vad roligt det var måste jag säga, jag älskar ju att åka bilar som går fort och som svänger med stil!

Vi tog det lungt och kollade när Rikard's barn körde med deras 4-hjulingar. Dom försökte få mig att åka men jag vägrade. Vi grillade lite korv och käkade och jag satt och pluggade, när vi åkte hem satt jag och läste boken vi fått ifrån skolan - Saknar dig, saknar dig. Boken i sig är väl helt okej, läste 3 kapitel under färden hem. Man blev lite tårögd ibland för den är så himla sorgsen, och ibland blev man lycklig/glad när man läste vissa delar. När vi kom hem så lockade jag min syster's hår och satt o snackade skit med hennes pojkvän, mysmys! Sedan åkte dom till Benevento och skulle käka, jag skulle följt med men jag orkade inte insåg jag sedan. Så jag hoppade in i en dusch istället, nu har jag precis fixat mina ögonbryn lite granna. Är inte så speciellt duktig så det blev som det blev. Tror att jag snart ska lägga mig i sängen och läsa klart boken, eller så blir det tv.

Nu bär det av!

Jaop, nu är allt nästan klar packat. Jag åker om en stund, kommer hem imorgon förmiddag eller kväll - vet inte riktigt ännu. Men nu får ha det så bra här hemma så hörs vi imorgon! puss


put that smile up on your face, and just pretend everything's okey.

<3

Städningen är klar!

Ja, äntligen är mitt rum fint igen. Det har varit ett bomb nedslag i flera dagar nu, men eftersom jag har haft så mycket plugg i skolan så har jag pluggat istället för att städa. Så nu efter all damsugning och säng kläds byte är jag klar. Just nu sitter jag och målar naglarna och pratar om ingenting med calle på msn. Jag funderar på om jag ska lägga mig i soffan snart och kolla på Män som hatar kvinnor. Sist jag skulle se den var jag hemma ensam och klockan var mycket så det var mörkt ute, så jag vågade inte. Men nu är det ju ljust ute, så maybe asso! Lite senare ska jag packa också, för min lilla utflykt - haha.

Makes me happy.

Disturbed - Decadence.

Takida - The dread.

Story of the year - Choose you fate.


Nu ska jag börja städa mitt rum och lyssna på lite skön musik!

Dumma, dumma, dumma cecilia..

Det ska stå "Det var inget skämt" - Menmen, jag är inte på glatt humör idag, så lilla calle får bli mitt offer, för jag vill vara elak idag..

Föresten besök hans blogg : Caaaaaaaarl

Föralltid

Jag älskar dig.

Allt och ingenting.

Kläder: Svarta mjukisar och stor tjock tröja.
Smink: Inget smink idag!
Frisyr: Haha, krulligt like heel.

Vill: Få tag på alexandra!
Borde: Plugga, städa, gå ut och springa.

Mat: Vill ha godis.
Köp: Inget köp idag.
Humör: Helt galen.

Roligaste:
Att jag är så jävla lat.

Tråkigaste: Att ingen rolig är vaken ännu.

Snällaste: Jag såklart!
Dummaste: Alexandra som inte svarar på mobilen!

Kom precis på också varför jag är på så dåligt humör idag, varför jag lackar på allt o alla. Jo bara för det är - 3 MÅNADER!

Detta väder gör mig galen.

Jag vet inte varför, men nu när höst vädret har kommit då blir jag mer deppig eller vad man ska säga. Jag börjar tänka tillbaka på allt det gamla som jag saknar och tänker så himla negativt. Jobbigt måste jag faktist säga, men lixom vem är på bra humör när det är sånt här dåligt väder lixom? - haha.. Jag känner mig faktist ganska patetisk när jag skriver det här, men vafan. Jag har fett tråkigt så skriver bara lite skit. Alexandra den jävel'n svarar inte på sin mobil så jag får cpryck på henne, morsan sover, pappa är inte hemma, nina är inte hemma. Så jag är en ensam liten lantis mitt ute på landet, wiie. Desutom så har jag massvis att göra i helgen som jag inte orkar göra, eller har lust att göra. Skulle helst bara sitta hemma och kolla film med en pojkvän, men har jag en pojkvän - NEJ! Precis, fett synd om mig. För när det är sånt hära väder så ska man sitta o mysa i soffan med sin pojkvän, kolla film och sedan sova tillsammans, paaaaaaaaaaanik vafan.. Aja, nu ska jag fixa lite (som jag igentligen inte orkar)

Skriver senare, inte ett patetiskt inlägg då men ialf!

One kiss form you will make it better.



<3

 

 

 

Jag blir deprimerad.

Seriöööööst, kolla mitt hår innan jag klippte det? - Hur långt som helst, helt ofärgat och inte alls slitet. Jag får mega mega mega panik här borta, för nu sitter jag här vid data skärmen med min krulliga morgon frilla på mitt extremt korta hår - buuuhuu, me sad. För lixom, det där håret jag hade, det är typ det jag försöker ska nu med mitt löshår(!?) - Hatar ju löshår, ne nu jävlar blev jag på dåligt humör, duschen hjälper - C-Ya!

Burr på vädret.

Godmorgon!

Nu har jag precis klämt i mig lite frukost, duktiga jag! - Vaknade kanske för en halvtimme sedan av att min katt kom in i mitt rum och la sig på mitt huvud, tack.. Igår så somnade jag visst på soffan efter Idol, precis som jag visste att jag skulle göra, suck. Men det är ju ändå ganska bra att gå och lägga sig i bra tid. Iallafall, när pappa väckte mig på soffan hade jag tydligen sagt "Men jag har inte pussat någon av dom!!" - Man kan ju undra vad jag drömde. Pappa satt tydligen bara o skratta åt mig, den filuren - I natt runt 2 tiden fick jag ett sms av en person som skreb "var fan är du" - då blev svaret lätt ; i min säng, vad tror du? Lite läskig för samma dag förra veckan, runt samma tid fick jag ett sms av samma person som skrev "Men jag dör, vad gör du?" - Man ba, jahapp, dö då? haha..  Sedan smsade min kusin vid 4 och gnällde om att hon inte kunde sova, så det blev lite prat med henne också. Jaja, idag blir det väl att plugga nu på morgonen, men först så tänkte jag hoppa in i en dusch och sedan göra en kropps behandling. Det blir väl också att städa mitt rum idag antar jag - det är ju inte vackert här inne.

Fyfan, för det hära vädret måste jag påpeka? - Igentligen vem vill ha sånt här konstigt väder? Snön kan ju lika gärna komma nu, sen äre jul och sen sommar igen! - HATARHATARHATAR! Jaja, nu ska jag inte vara lång varig jag ska försöka få tag på alexandra nu - sedan blir det en dusch.

Hare bra, skriver senare! :)

Feber? - Naee, inte bra.

Just nu sitter jag och snackar med min bebis - Mikaela, på msn och smsar lite samtidigt som jag sitter och skriver en inlämings uppgift i Medicinsk grundkurs. Det går väl sådär att plugga, eftersom jag börjar bli sjuk så känner jag inte så stor lust till att göra det, men men .. Man måste ju om man vill bli någonting. Mamma sa att jag hade feber idag när hon kände på min panna, eftersom jag gick runt o klaga på att jag kände mig trött o slö. Men det skulle inte förvåna mig om jag nu är sjuk eftersom jag inte har känt mig på topphumör den senaste veckan. Har haft ont i huvudet i mellan åt, har inte känt någon slags matlust, har varit trött även fast jag lagt mig tidigt, har varit slö i kroppen och inte orkat röra mig - Buuhu, det är synd om mig faktist! Vem vill bli sjuk lixom? - ingen, och jag som aldrig blir sjuk vill inte heller bli det! Men snart så ska jag lägga mig i soffan med ett glas C vitaminer och kolla på Idol, skönt. Fast jag vet att efter idol kommer jag inte plugga, för då kommer jag vara så trött att jag går och lägger mig, typiskt mig. Men jag får väl plugga imorgon antar jag innan jag drar iväg. Ska åka bort i morgon på eftermiddagen och kommer hem på söndag, vet inte om det bli kvällen eller dagen, det återså att se. Men bort ska jag iallafall, fett skönt. Slippa allt här hemma, satan vad skönt när jag tänker efter! :) Men nu ska jag iallafall gå och fixa lite gott i köket och sedan linda mig runt en filt och titta på idol.

Skriver senare, om jag inte somnar dvs.

Jag har fattat ett beslut.

Japjap, eftersom jag är såå deppig just nu så har jag bestämt mig för att stanna hemma ikväll och bara plugga nu. Har inte alls lust att träffa andra faktist. Desutom känner jag mig lite trött.. och hungrig. Det jag ska plugga ikväll är :

1. En inlämnings uppgift om nervsystemet i Medicinsk grundkurs - Tills måndag.
2. Läsa en bok och skriva om den i Svenska - Tills tisdag.
3. Göra klart 3 sidor i Matte - tills tisdag.
4. Välja ut och lära mig 15 verb i Engelska - Tills måndag.

ahaa, jag har ju ganska mycket att plugga - så det är bättre om jag stannar hemma och tar det lungt och pluggar, så kanske jag blir gladare + att jag får skiten gjord så jag slipper göra det resten av helgen. Fast jag kom också på att jag måste städa mitt rum idag också, ooops.. Aja, nu ska jag faktist smörja in min ben, som för den delen är nyrakade (!!) Sedan blir det att äta.

You make me wanna


You're the only one I wish I could forget, but i can't erase. You're the only one i want, you're the only one i need.. There is times that you hurt me and put tears on my face, but still you're the only one i love so deeply. And do you know what? - I dont wanna be without you baby, and i don't want this broken heart.

HAHAH! Dåliga minnen.

Hahah, den här videon ger mig verkligen - DÅLIGA MINNEN! Men den är ganska rolig om jag får säga vad jag tycker (a)

Ont ont, i min lilla mage..

Heeeeeelu!

Kom hem för en stund sedan ifrån plugget, eller alexandra. Skolan gick bra idag, började med att vi hade bild, och aa, jag tappade tålamodet totalt och blev sur. Så det gick ju inte så bra, men jag har inget tålamod när det gäller bild, antingen så är det underbart fint eller så äre skit åt helvete, jaja. Sedan hade vi matte och jag kom ganska långt, började på ett nytt kapitel och och jag har bara 3 sidor kvar att göra. Tänkte göra dom idag om jag orkar. På arbetesmiljön och säkerhet så gick vi våra resultat ifrån provet, och gissa vad jag fick ? - jo, vg+.. Blir så sur, jag hatar verkligen att få + bakom betyget. Eftersom då vet jag att jag var nära att få mvg, uschusch.. Jag gick iallafall och snackade med alexandra om det, sedan blev allt bra. På Vård och omsorgs arbete lektionen, så somnade jag - som vanligt. Men det var typ bara 15 min, för sedan sparkade alexandra till mig liv för min lärare hade tydligen frågat mig någonting - oopps.. Sedan när vi hade slutat så gick jag, shkurta, pianka och alexandra och gjorde ett prov i det ämnet som vi hade missat. Efter den lektion gick jag o alexandra ner till bussen, men vi kunde inte bestämma oss vilken av buss hålls platsarna vi skulle sitta vid, så vi satte oss vid en varsin. Och det var inte alls kul, eftersom bussen var 25 minuter försenad, + att vi hade kommit 20 minuter tidigare än när bussen skulle komma. Så det blev musik i öronen, och kolla på alla tokiga människor som lekte vid bussen. Sedan åkte vi hem till alexandra och jag gjorde en god macka och sedan åkte jag med dom hem för dom skulle ut i stallet. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om jag ska plugga och vara duktig eller om jag ska gå ut och ha kul med mina kära vänner. Vi får helt enkelt se. Tror faktist det blir att plugga eftersom jag har 5 ämnen att plugga på. Menmen, man vet ju aldrig - allt kan förändrats. Hahha .. patetiskt det dära lät, aja. Men nu ska jag iallafall lyssna på lite god musik, ringa några samtal och sedan hoppa in i en skön dusch.

Skriver senare, hare bäst! :)

Talk too me, throw the ball back. I've been here before there is no turning back. Talk to me just tell it like it is. Just two afraid souls, going at each other, at each other. We're at the crossroad going separate ways, time to say it as it is and if we bump into each other one day we'll be better then. Maybe we can start all over again..

Sitter i skolan.

Just nu sitter jag och alexandra och väntar på att våran lektion ska börja igen, vi hade 30 minuters rast för våran lärare skulle rätta våra prov. Så jag och alexandra gick och köpte lite choklad och tog det lungt. Sedan när vi träffade klasen så fick vi se en film på en av våran klasskamrat när hon gör cp-ljud. Ska lägga in den på bloggen senare, för ni kommer dö av skratt. Efter den här lektionen så har vi Vård och omsorg, sedan efter den lektionen ska jag och alexandra stanna och göra ett prov. Men nu har vi börjat så ska gå in, skriver senare!

So true,true,true..

Where are you now?
When I need you the most
Why don't you take my hand?
I want to be close
Take my hand and walk with me
Where are you now?
When nothing is going right
Where are you now?
Now that I'm half alone
Why are we far apart
I feel all alone

Tonight.

 

I remember the days we spent together were not enough and it used to feel like dreamin' - except we always woke up. Never thought not having you here now would hurt so much. Tonight I've fallen and I can't get up,
I need your loving hands to come and pick me up and every night I miss you, I can just look up and know the stars are holdin' you tonight.

Tiden räcker bara inte till.

Kom hem för en liten stund sedan, skönt som tusan - känner mig så himla trött i huvudet. Dagen började iallafall med att vi hade svenska och vi skulle skriva en person beskrivning, det var ganska roligt faktist. Sedan så fick vi veta att vi inte hade britt mare heller, så vi hade ingen engelska eller vård o omsorgs arbete. Så jag michelle, alexandra och caroline drog till huddinge. När vi är i huddinge får jag ett smsa av Pianka och hon säger att vi hade lektion. Så jag lackade ur, eftersom jag och alexandra missade tåget och carro och michelle hann. Så jag och alexandra fick vänta på nästa tåg. Jag satt där och var skitsur och alexandra var jääävligt irriterande, så jag fick panik ungefär! Sedan så åkte vi till skolan och pratade med våran lärare och då sa hon att vi varken fick frånvaro på lektionen och att vi kunde stanna imorgon efter sista lektionen och göra provet som dom gjorde under lektionen, så det var ju en lättnad. Men ville verkligen göra provet idag, menmen, är man klantig så är man. Sedan hade vi matte och det var riktigt kul, gjorde klart ekvation idag - dock ville min lärare att jag ska göra Test 3 eftersom jag är klar, så det bli väl att göra ikväll. Våran sista lektion skulle igenligen hålla på i 1 och en halv timme, men vi fick gå efter 20 minuter ungefär. Då drog jag och alexandra ner till tumba och träffade lite folk, sedan åkte vi till alexandra och möte Carolina i parken och satt och snacka skit. Vi skulle gå upp i någon klätersak typ, och tror ni inte då att jag gick in i en järnstople? - Jo, så har skit ont i huvudet, jävla klantighet jag bär på. Måste verkligen skaka av den snart, för jag tröttnar -.-

 

Snart så ska jag börja plugga matematik, sedan lite vård och omsorgs arbete, sedan läsa lite i svenska boken och sist men inte minst göra en inläming till medicinsk grundkurs om nervsystemet. Men men, vi får se hur mycket jag hinner, ska även duscha ikväll tänkte jag.

Cecilia - bring it!

Livet är som en mattebok, fullt med problem.

Dagens schema.

 

Ahaa .. Idag så har jag ingen Engelska så jag kommer ha en lång håltimme, sedan så vet jag inte om min lärare i Vård och omsorg kommer idag för hon har varit sjukt. Så om hon inte kommer blir det en ännu längre håltimme. Sedan på sista lektionen sa våran lärare igår att vi kommer få sluta tidigt!

- Se vad man kan göra en lång skoldag mycket, mycket kortare! :))

David Beckham.

David Archuleta - Crush.

 

Do you ever think, when you're all alone,
All that we could be, Where this thing could go.
Am I crazy or falling in love,
Is it really just another crush.
Do you catch a breath, when I look at you,
Are you holding back, like the way I do.
Cause I'm tryin, try to walk away,
But I know this crush ain't goin away, goin away.

Vaknade alldeles för tidigt!

Godmorgon allihopa!

Nu äre så att jag har vaknat en timme tidigare än vad jag igentligen behöver, sur. Eftersom jag har sovmorgon idag och börjar 09.35, så fixade jag sjuss av mamma. Tänkte då att jag går upp kl.08.00 - men nejnej, jag vaknade tio i 7 i stället, buuhu! Aja, igår innan jag gick o la mig så låg jag i sängen och läste Vård och omsorgs arbete, eftersom det är prov idag. Jag känner faktist att jag kan ganska mycket, så det är bra!

Men natten blev inte lika bra, drömde värsta mardrömmen. Jag drömde nämligen att min pappa misshandlade mig, mitt ute på gatan inför att mina vänner. Han kastade iväg mig, sparkade mig och allting. Så hemskt, så vaknade flera gånger under natten. En gång vaknade jag av att mitt hjärta bultade så himla fort så jag visste inte vad, tror till och med jag hade skrikt för hade lite ont i halsen, shit pommes frit. Aja, nu är det iallafall en ny dag, med nya tag. Funderar på om jag ska sätta mig och käka lite frukost snart och sedan börja göra iordning mig och sedan bara lata mig framför en film eller någonting. Ja, vi får se helt enkelt!

Men först blir det att ta en alvedon! Take care homies.

En klar favorit - Idol 2009.

Åååh, han är ju bara för bäst! Hans sång är helt underbar för mina öron och inte nog med det - Han ser ju bra ut också! - Helt klart min favorit i Idol 2009, top 5? Självklart!

Girlicious - Like Me.

Hittade den hära sköna låten på Elina's blogg!
<3

Äntligen klar med matematiken.

Ursch, fy och päst .. Har jobbat matematik i säkert 2 och en halv timme nu, jobbigt som satan måste jag säga. Men nu är jag äntligen klar, vi fick en "läxa" idag av våran lärare att vi skulle göra Test 1 & Test 2 till imorgon, så det var bara att göra det. Men om vi säger såhär, min lärare äääälskar mig. Han kallar mig Einstein, säger att jag är interligent, säger att han tror att jag kommer få MVG i matte, vilket jag inte förstår ett ord av. Eftersom lilla jag har legat på gränsen till G i högstadiet, men men .. Jag tycker våran lärare gör matten roligare, det tycker alla i klassen. Men ialf, nu har jag jobbat hårt och löst alla uppgifter. Hade svårt med en uppgift som handlade om att man skulle räkna ut aren på en rektagel, på typ ett "algebratisk sätt" så jag hittade en sida som hjälpte mig, haha en lite video faktist. Tryck här så får ni se mitt nya fynd! - Sidan kan även användas senare när jag får problem i matte, superbra! (y)

Har fått höra idag att jag är "väldigt bra på matte" av mina kära klasskamrater, jag förstår verkligen inte vad folk tänker med?! Dom ber mig om hjälp via datorn och jag kan faktist förklara så dom förstår (ännu en sak jag är dålig på - Förklara) Jaja, nu ska jag inte sitta och "skryta" - men detta är fan sinnessjukt! Snart  så ska jag börja läsa lite inför provet imorgon i Vård&omsorgs arbete, det är ganska lätt måste jag säga eftersom det handlar om kommunikation. Men men, vi får se vad som händer. Jaja, ska sätta mig i soffan nu och läsa lite tänkte jag!


Patrik isaksson - Andetag.

Designen.

Ja, som ni ser ser designen lite konstig ut. Men en header kommer att komma lite senare, förhoppningsvis i kväll - annars blir det på fredag! Ha tålamod guys! :)

Fm static - Girl of the year.

Hej ny blogg!

Japjap, nu har jag gjort yttligare en ny blogg. Eftersom ingen kunde göra en ny design till min gamla blogg så fick jag ta saken i egna händer, skapa en ny blogg + en egen design. Inte för att min design är särskilt snygg, men men.. Det fungerar för lilla mig, antar jag!

Dagen har varit najs faktist. Började med att vi hade matte & då fick jag yttligare en gång höra av min lärare att jag är --> interliget. Usch, håller verkligen inte med om det. Sedan hade vi Medicinsk grund kurs - mitt älsklings ämne. Det var jätte kul faktist, vi gick igenom för första gången om nervsystemet. Vi fick sluta tidigare på den lektionen sedan så hade vi Arbetsmiljö och säkerhet, då hade vi prov sedan fick vi gå. Det gick väl sådär, vi får ju resultaten senare så man kan alltid hoppas på det bästa!

Sedan drog jag o alexandra till tumba för göra lite ärenden. I tumba mötta vi Evelina&Calle, så vi satt och snacka med dom lite. Tog 12.45 bussen hem och sedan dess har jag bara suttit hemma, ska snart börja plugga hade jag tänkt. Vi ska göra 2 "test" tills imorgon i matte, och sedan ska jag läsa lite om Vård och omsorgs arbete, eftersom jag har prov imorgon på det. Men jag ska inte vara långvarig.


Tycker synd om min bebis som måste ha en strut på huvudet.. :(